Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Refills

Mindre plastik - mere bæredygtighed

Som en del af vores Pavo Planet-program integrerede vi for et stykke tid siden refillemballager som en del af vores sortiment. De tre refillprodukter (Pavo Vital, NervControl og MuscleBuild) er siden blevet taget godt imod, og i overensstemmelse med mottoet "mindre plastik - mere bæredygtighed" har vi allerede været i stand til at spare en masse plastikemballage. Vores refills er ligesom vores øvrige papiremballage naturligvis udelukkende fremstillet af FSC®-papir. Vi planlægger at udvide vores refill sortiment i fremtiden.

Ahiflower bidrager til jordforberedelse!

og er et bæredygtigt alternativ til fx fiskeolie

Ahiflower er en plante som giver en olie der er rig på gode omega-fedtsyrer (EPA, DHA og SDA), derudover dyrkes den regenerativ, hvilket betyder at i dyrkningsprocessen bidrager den til jordbunds, bestøveraktivitet og biodiversitet. Ahiflower er på den måde med til at genopbygge jordens organiske materiale og genoprette den nedbrudte biodiversitet i jorden.

 

Vidste du at én hektar Ahiflower producerer lige so mege omegarig olie som 450.000 ansjoser?

Kilde: https://www.ahiflower.com/

Et plantebaseret alternativ til fiskeolie

Den natur kraftige Ahiflower®

Hesten kan ikke selv producere essentielle fedtsyrer, selvom disse er vigtige for rigtig mange processer i hestens krop.
Her kommer Ahiflower® ind i billedet! Den har en avanceret fedtsyrersammensætning, hvilket betyder at du får både omega 3, 6 og 9 og samtidig i meget tilgængelig form (EPA, DHA og SDA). 

Rigtig mange heste vil have god effekt af at få OmegaFit som tilskud, desuden er Ahiflowers effekt videnskabeligt tested.

Ahiflower ® velsmagende, så det er nemt at få hesten til at spise den.
 

Pavo Ahiflower®Oil

Vores initiativer

Hvad gør vi for en bedre verden!