Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Køb to Pavo produkter

Og upload din kvittering

  1. Køb 2 Pavo produkter
  2. Upload kvitteringen
  3. Vær med i lodtrækningen om fede præmier
Upload din kvittering

Tag chancen

Store fede præmier

Køb 2 Pavo-produkter efter eget valg hos din lokale forhandler eller online, og få chancen for at vinde flotte præmier. Vi trækker vindere til flotte små præmier hvert kvartal og store hovedpræmier hvert halve år. Næste lodtrækning finder sted den 1. maj 2024, hvor du kan være med i konkurrencen om Pavo-tæpper, Pavo-foderskåle, webshop-kuponer og meget mere! Så snart du tilmelder dig konkurrencen, er du automatisk med i den lille konkurrence for det igangværende kvartal og den store konkurrence for det indeværende halve år. Så du har automatisk chancen for at vinde flotte præmier såsom en pink Knegt-traktor, en Prestige-sadel og GRATIS PAVO FODER I ET ÅR. Deltag nu og upload blot din kvittering! Læs vilkår og betingelser her.

Gewinnner wird am Ende des Quartals (01.05.24) bekannt gegeben

15x Pavo foderskovl

5x Pavo DailyFit

3x Pavo Dækner

2x Pavo schabrak

5x webshop-kupon til en værdi af 190 DKK

1 hovedpræmier

Knegt Traktor

Slip kraften løs med en Knegt Tractor 30 HP G2 - din billet til overlegen ydeevne. Der findes kun to eksemplarer på verdensplan i den smukke farve Pavo pink. Denne store præmie har servostyring, 4-hjulstræk, lav og høj gearing, spærredifferentiale, 2 hydraulikpumper og en 2-trins gennemgående PTO. Denne traktor er CE-godkendt og lovlig på gaden i hele Europa, og den kombinerer ydeevne med flair. Vælg plænedæk som ekstraudstyr for at personliggøre din kørsel. Løft dit hestehold med den perfekte blanding af kraft og æstetik.

1x hovedpræmie

Springsadel Paris fra Prestige

Oplev uovertruffen elegance med vores hovedpræmie, Springsadlen Paris fra Prestige. Denne sadel er et højdepunkt af præcision og er født af den berømte Paris-familie. Den er fremstillet af læder af høj kvalitet, som giver et godt greb. Den er indbegrebet af enkelhed og ynde. De anatomisk formede, filtforede paneler giver støtte og balance på din hests ryg. Løft din rideoplevelse med Paris-sadlen - et tidløst mesterværk.

1x hovedpræmie

Dressur sadel VENUS STYLE K fra Prestige

Vi præsenterer vores hovedpræmie: Dressursadlen VENUS STYLE K. Fordyb dig i moderne elegance med dette mesterværk med monoklap, der er designet til at supplere Venus Style-linjen. Oplev stabilitet og bevægelsesfrihed med ekstra bløde, strategisk placerede puder. Det innovative paneldesign, der er kortere foran og bredere bagpå, sikrer hestens naturlige komfort. Den udvidede hulkanal øger friheden for skulder og trapezius. Nyd det bløde sæde, som giver en følelse af tæt kontakt. Tilpas med farvede rør og syninger. Løft din dressurrejse for 3.300 Euro.

1x hovedpræmie

Quality Time

Vind kvalitetstid med din hest! Denne hovedpræmie til en værdi af 1000 € giver dig kontrollen. Vælg en ferie ved havet, et mindeværdigt fotoshoot eller et kursus med din yndlingstræner. Invester i en begivenhed, der passer dig og din hest bedst. Fejr det bånd, I deler, med den ultimative oplevelse, der er skræddersyet til jeres præferencer. Værdsæt kvalitets øjeblikke og skab varige minder med din hest.

1x hovedpræmie

Gratis Pavo Foder

Mere om produktet