Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo arbejder for at holde heste sunde, så du kan nyde båndet mellem dig og din hest fuldt ud.

Din kærlighed til heste er vores inspiration og driver os til at udvikle hestefoder af høj kvalitet. I mere end 50 år har vi været tæt involveret og set nøje på, hvilken indsats din hest gør, hvordan dens management er organiseret, og hvordan ernæring kan bidrage til optimal sundhed. 

Vi tror på, at en sund hest er en glad hest. Så få mest muligt ud af det! Pas på, træn, nyd, hav det sjovt og slap af! For sammen får I det bedste ud af det!

 

hvor ønsker vi at være i fremtiden?

Vores vision

Det, der er en selvfølge for mad til mennesker, gælder også for hestefoder hos Pavo: Foderets kvalitet skal være absolut upåklagelig og leve op til de højeste standarder.

Hvordan ønsker vi, at nå vores mål?

Vores mission

Vi ønsker, at din hest skal have det godt hele vejen rundt. Da foderet spiller en vigtig rolle for trivslen, stiller vi høje krav til vores produkter: Vores foder er fremstillet af de bedste råvarer, videnskabeligt testet og omhyggeligt afprøvet og testet i stalde.

Videnskabelig forskning - Pavo som foregangsmand

Når Pavo udvikler nye hestefoderprodukter, investerer vi løbende i videnskabelig forskning. Det gør vi sammen med forskellige forskningsinstitutter, såsom Wageningen University og Animal Health Service.

Vores Pavo-forskning

I de seneste år er der bl.a. blevet gennemført følgende undersøgelser:

  • Forebyggelse af insulinresistens hos forskellige hesteracer i.c.w. 
  • Tyggetid med forskellige former for grovfoder og kraftfoder
  • Forebyggelse af mavesår hos sportsheste i.c.w. GD
  • Forskning i udviklingen af OC/OCD hos føl i.c.m. GD og KWPN
  • Grovfoderkvalitet og mineralindhold i grovfoder
  • Hvad er status for magnesiumniveauet i blodet hos sportsheste?

Pavo’s Core Values

Vi er engageret

Vi er engageret i alle hestes sundhed og deres specifikke behov, i vores kunder og i den verden, vi lever i. Vi arbejder sammen med hesteejere, vores partnere og medarbejdere for sammen at udvikle os. Vi lytter altid og er åbne og ærlige i alt, hvad vi gør. Fra landmand til foder. Omsorgsfuld og empatisk.

Pavo’s Core Values

Vi er motiveret.

Vores kærlighed til heste er vores passion, og deres sundhed og lykke er vores drivkraft. At give den bedste rådgivning og udvikle det sundeste foder. Det har vi gjort i 50 år og gør det fortsat. At gøre hestenes liv så godt som muligt og give hver enkelt hest mulighed for at opnå sin egen toppræstation.

Pavo’s Core Values

Vi er fremragende.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og tilbyder høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi giver kyndig rådgivning og bruger videnskabelig forskning som grundlag. Vi er innovative og søger altid at forbedre produkter og processer. Vi udvikler hele tiden nye produkter og nye ernæringsmæssige koncepter.