Sikker betaling med Dankort

Hele sortimentet på lager

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Bæredygtighed i ridesporten

Pavo for a happier earth!

Pavo Planet Program

Vores bidrag til klimabeskyttelse

Vi er engageret i alle hestes sundhed og deres specifikke behov, i vores kunder og i den verden, vi lever i. Så hvis man ønsker at gøre verden til et bedre sted, må man hellere starte med sig selv. Pavo Planet-programmet driver os til at gøre det bedre, til at reducere, genbruge og genanvende uden at gå på kompromis med den fremragende produktkvalitet til din hest. Det er vores udfordring. Pavo for a happier earth! Tag med os på vores rejse.

Bæredygtighed

Vores initiativer

Hvad gør vi for en bedre verden!

Forskning:

Hvor bæredygtigt er det at have heste?

Bæredygtighed berører os alle og spiller en stadig større rolle i vores samfund. Ingen industri er undtaget herfra, heller ikke hesteindustrien. Derfor er vi en stolt partner i et projekt på Van Hall Larenstein University of Applied Science. Da man endnu ikke har set på hvor bæredygtigt det er at holde hest, er de studerende nu i gang med at undersøge netop dette aspekt. Vi vil naturligvis informere dig om resultaterne af dette projekt, så snart de kan offentliggøres.

Fri for palmeolie

Pavos produkter er 100 % frie for palmeolie

Råvaren "palmoil" anvendes i en lang række foder- og fødevareprodukter til mennesker og dyr. Det er faktisk en af de mest anvendte vegetabilske olier i verden. Grunden til, at den bruges så meget, er, at produktet palmoil har meget gode egenskaber til brug i foderstoffer og kosmetiske produkter, og at det er relativt billigt. Ulempen ved brugen af palmoolie er den måde, den produceres på: palmoolien produceres på palmeolieplantager i Malaysia og Indonesien på bekostning af tropiske skove. Derfor besluttede vi som Pavo i 2017, at vi ikke længere vil bruge palmoilprodukter i de foderstoffer vi producerer. Alle vores foderstoffer, som vi producerer (pellets, müsli'er og kosttilskud), er fri for palmeolieprodukter.

Det har længe stået klart, at affald har en stor indvirkning på miljøet. Derfor skal den reduceres så meget som muligt.  Mindre affald betyder mindre ressourceforbrug og dermed mindre belastning af miljøet. Det bedste affald er det, der slet ikke produceres. Bæredygtighed og en bortkastningsmentalitet passer ikke sammen. I nogle tilfælde er det dog uundgåeligt, at der produceres affald, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken slags affald der produceres. Det er mere bæredygtigt at producere så lidt affald som muligt og sørge for at de affald der kommer, kan genbruges og produceres og demonteres på en miljøvenlig måde.