Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Hvor bæredygtigt er det at holde heste?

Pavo for a happier earth!

Pavo Planet Program

Vores bidrag til klimabeskyttelse

Vi er engageret i alle hestes sundhed og deres specifikke behov, i vores kunder og i den verden, vi lever i. Så hvis man ønsker at gøre verden til et bedre sted, må man hellere starte med sig selv. Pavo Planet-programmet driver os til at gøre det bedre, til at reducere, genbruge og genanvende uden at gå på kompromis med den fremragende produktkvalitet til din hest. Det er vores udfordring. Pavo for a happier earth! Tag med os på vores rejse.

Pavo Planet Program

Vores initiativer

Hvad gør vi for en bedre verden!

Forskning:

Hvor bæredygtigt er det at have heste?

Bæredygtighed berører os alle og spiller en stadig større rolle i vores samfund. Ingen industri er undtaget herfra, heller ikke hesteindustrien. Derfor er vi en stolt partner i et projekt på Van Hall Larenstein University of Applied Science. Da man endnu ikke har set på hvor bæredygtigt det er at holde hest, er de studerende nu i gang med at undersøge netop dette aspekt. Vi vil naturligvis informere dig om resultaterne af dette projekt, så snart de kan offentliggøres.

Det har længe stået klart, at affald har en stor indvirkning på miljøet. Derfor skal den reduceres så meget som muligt.  Mindre affald betyder mindre ressourceforbrug og dermed mindre belastning af miljøet. Det bedste affald er det, der slet ikke produceres. Bæredygtighed og en bortkastningsmentalitet passer ikke sammen. I nogle tilfælde er det dog uundgåeligt, at der produceres affald, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken slags affald der produceres. Det er mere bæredygtigt at producere så lidt affald som muligt og sørge for at de affald der kommer, kan genbruges og produceres og demonteres på en miljøvenlig måde.

98 % fri palmeolie

Pavos mål er at være 100 % fri for palmeolie

Råvaren "palmoil" anvendes i en lang række foder- og fødevareprodukter til mennesker og dyr. Det er faktisk en af de mest anvendte vegetabilske olier i verden. Grunden til, at den bruges så meget, er, at produktet palmoil har meget gode egenskaber til brug i foderstoffer og kosmetiske produkter, og at det er relativt billigt. Ulempen ved brugen af palmoolie er den måde, den produceres på: palmoolien produceres på palmeolieplantager i Malaysia og Indonesien på bekostning af tropiske skove. Derfor besluttede vi som Pavo i 2017, at vi i fremtiden ikke længere vil bruge palmoilprodukter i de foderstoffer vi producerer. I øjeblikket er 98 % af vores produkter fri for palmeolie! og vi arbejder hårdt for at det bliver 100%.

Ahiflower bidrager til jordforberedelse!

og er et bæredygtigt alternativ til fx fiskeolie

Ahiflower er en plante som giver en olie der er rig på gode omega-fedtsyrer (EPA, DHA og SDA), derudover dyrkes den regenerativ, hvilket betyder at i dyrkningsprocessen bidrager den til jordbunds, bestøveraktivitet og biodiversitet. Ahiflower er på den måde med til at genopbygge jordens organiske materiale og genoprette den nedbrudte biodiversitet i jorden.

 

Vidste du at én hektar Ahiflower producerer lige so mege omegarig olie som 450.000 ansjoser?

Kilde: https://www.ahiflower.com/

Et plantebaseret alternativ til fiskeolie

Den natur kraftige Ahiflower®

Hesten kan ikke selv producere essentielle fedtsyrer, selvom disse er vigtige for rigtig mange processer i hestens krop.
Her kommer Ahiflower® ind i billedet! Den har en avanceret fedtsyrersammensætning, hvilket betyder at du får både omega 3, 6 og 9 og samtidig i meget tilgængelig form (EPA, DHA og SDA). 

Rigtig mange heste vil have god effekt af at få OmegaFit som tilskud, desuden er Ahiflowers effekt videnskabeligt tested.

Ahiflower ® velsmagende, så det er nemt at få hesten til at spise den.