Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo for a happier earth!

Pavo Planet Program

Vores bidrag til klimabeskyttelse

Vi er engagerede i sundheden for alle heste og deres specifikke behov, vores kunder og den verden, vi lever i. Så hvis du vil gøre verden til et lykkeligere sted, må vi alle starte med os selv. Pavo Planet-programmet driver os til at gøre det bedre, til at reducere, genbruge og genanvende uden at gå på kompromis med den fremragende produktkvalitet til din hest. Det er vores udfordring. Pavo for a happier earth! Tag med på vores rejse, for små skridt tæller. For livet

Pavo Bæredygtigheds rapport

Vores tilgang

Hvad står ESG for?

Environmental

Hvordan vi handler som forvaltere af miljøet

Social

Hvordan vi håndterer relationer med interessenter

Governance

Hvor effektivt vi internt kontrollerer retningslinjer for interessekonflikter og andre politikker.

Vores ESG-koncept

Hvor bæredygtige er vi hos Pavo?

Pavo stræber efter en lykkeligere jordklode, og for at skabe en konkret plan for, hvordan vi kan bidrage til dette, har vi valgt ESG-konceptet. ESG står for Environmental, Social og Governance. Forskellige kriterier fra disse tre søjler bruges til at afgøre, hvor bæredygtig en virksomhed er. Disse kriterier hjælper også virksomheder med at vurdere alle ikke-finansielle risici og muligheder i deres daglige arbejde og med at blive mere gennemsigtige.

Vores proces

Følg vores vej til at blive mere bæredygtige

Vores køreplan hjælper os med at overvåge vores egne fremskridt. Vi ønsker at tage dig med på vores rejse og regelmæssigt opdatere dig om, hvad vi har opnået. På denne side finder du en oversigt over de vigtigste resultater og ændringer.

Lær mere om vores proces her

Vores forskning:

Hvor bæredygtigt er det at holde hest?

Bæredygtighed påvirker os alle og spiller en stadig vigtigere rolle i vores samfund. Ingen branche er undtaget fra dette, ikke engang hestebranchen. Det er derfor, vi er en stolt partner i forskellige projekter på Van Hall Larenstein University of Applied Science. Da hestesektoren endnu ikke er blevet undersøgt så meget med hensyn til bæredygtighed, forsker de studerende nu i netop dette aspekt.

Klik på knappen nedenfor for at finde ud af mere om al forskningen i bæredygtighed i hestestalden.

Gå på opdagelse!

Vores initiativer

Hvad gør vi for en bedre verden!

Reuse

Pavo refill-pakker: mindre plastik - mere for miljøet. For at give vores emballage et længere liv og spare plastik kan du genopfylde den.

Reduce

Vi bruger kun FSC-papir og har formået at ændre vores foderposer fra tre lag papir til to lag, hvilket sparer omkring 20% papir i vores emballage.

Recycle

Alle materialer, som Pavo bruger, er 100% genanvendelige! Det betyder, at de returneres til kredsløbet efter bortskaffelse og vil blive genbrugt.