Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Vilkår og betingelser

Aftaleindgåelse  og ordrebekræftelse
Alle aftaler der indgås via webshoppen på hjemmesiden www.pavo.dk/webshop mellem Pavo Hestefoder og en kunde sker på disse salgs- og leveringsbetingelser, som skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling.

Er kunden ikke forbruger i købelovens forstand, men handelsdrivende, sker købet på Pavo Hestefoders salgs- og leveringsbetingelser for erhvervsdrivende. Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser og de oplysninger, der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Oplysninger givet i brochurer, på hjemmesiden, i prislister, annoncer, andre tilbud m.v. er uden relevans for bedømmelsen af leverancen. Bindende aftale er først indgået mellem parterne, når ordren er accepteret af Pavo Hestefoder ved fremsendelse af skriftlig ordrebekræftelse, evt. via e-mail. 

Afgivelse af ordre på / webshop www.pavo.dk

Når der er afgivet en ordre via online-shoppen på hjemmesiden, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail med en kvittering for de bestilte produkter. Den fremsendte kvittering er ikke en ordrebekræftelse, men alene kvittering for modtagelse af bestillingen. Der vil efterfølgende blive fremsendt en ordrebekræftelse som leverancen sker på baggrund af, og først på dette tidspunkt er aftalen bindende for Pavo Hestefoder. Pavo Hestefoder kan derfor annullere bestillingen, indtil ordrebekræftelse er fremsendt.

Opbevarelse af indgåede aftaler
Aftaler (Købsordre) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 1 år. Det er ikke muligt, at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected]
Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser
Alle Priser er angivet i danske kroner inklusiv 25 % moms og eksklusiv forsendelse. De angivne priser gælder kun for ordre til levering i. Pavo Hestefoder oplyser portosatser/transportomkostninger samt afgifter/gebyrer ved betaling med kreditkort inden afslutning og gennemførelse af købet. Disse omkostninger er således ikke indeholdt i prisen på produktet.

Forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, korrekturfejl, forkert oplyste priser i forbindelse med aftaleindgåelsen samt andre forhold, der kan medføre oplysning af forkerte priser samt for, at en vare er udsolgt og derfor ikke kan leveres. I så fald er Pavo Hestefoder berettiget til at annullere en indgået aftale.

Betaling
Betaling for bestilte vare skal ske online via Buckaroo. Betalingsoplysninger skal indtastes ved ordreafgivelse.

Pavo Hestefoder benytter et certificeret betalingssystem, som er godkendt af PBS. Al datakommunikation under købet foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se data, der udveksles. Når SSL krypteringen er aktiveret, vises en hængelås nederst på siden i de fleste browsere.