Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Disclaimer

I denne ansvarsfraskrivelse, gælder følgende definitioner:

Pavo:
Vilkårene i denne disclaimer gælder for hjemmesiden og webshoppen fra Pavo hestefoder.  Ved at besøge denne hjemmeside og / eller ved hjælp af oplysningerne via denne hjemmeside, erklærer og accepterer du ​​denne ansvarsfraskrivelse. I tilfælde af konflikt mellem vilkårene for specifikke produkter og tjenester, bestilt via denne hjemmeside og denne ansvarsfraskrivelse, gælder de generelle betingelser for disse produkter og / eller tjenester.

Anvendelse:
Oplysningerne på denne hjemmeside er ment som generel information.  Pavo har alle rettigheder til disse hjemmesider. Pavo står for udarbejdelsen og vedligeholdelse af hjemmesiderne, og gør brug af kilder som menes at være pålidelige, men de kan ikke garantere for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af ​​oplysningerne. Pavo kan ikke garantere, at hjemmesiden fungerer uden fejl eller afbrydelser. Pavo og andre leverandører påtager sig intet ansvar for rigtigheden, fuldstændigheden, aktualiteten af ​​de oplysninger, brugen af ​​hjemmesider og tekniske fejl.

Oplysninger fra tredjemand:
Hvis Pavo linker til tredjeparts websteder, betyder det ikke, at Pavo anbefaler dem eller produkter eller tjenester, der tilbydes via denne hjemmeside. Pavo påtager sig intet ansvar for indholdet eller tilgængeligheden af ​​websites, der er nævnt eller henviser til websteder Pavo. Oplysningerne på disse hjemmesider er ikke verificeret af Pavo nøjagtighed, rimelighed, hurtighed, eller fuldstændighed.

Ejendomsret:
Pavo ejer alle immaterielle rettigheder og andre rettigheder i forhold til alle oplysninger der gennem disse hjemmesider tilbydes (herunder alle tekster, grafik og logoer). Det er forbudt at kopiere oplysninger på denne hjemmeside, downloade eller på nogen måde offentliggøre, distribuere, gengive uden forudgående tilladelse fra Pavo. Modtageren af ​​denne information er forpligtet til at følge Pavos instruktioner vedrørende brugen af ​​oplysningerne. Oplysningerne på disse hjemmesider kan anvendes til personlig brug.

Ændringer:
Pavo forbeholder sig ret til hver en tid at ændre denne hjemmesides informationer, herunder ansvarsfraskrivelsen, når som helst og uden forudgående varsel.