Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

30 juni 2021 Læsetid 2 minutter

Michael Jung: Foder en af de vigtigste byggesten for succes

Michael Jung har med La BIOSTHETIQUE Sam netop vundet guld medaljer ved OL i London i military. Han er nu både europa-, verdens og olympisk mester. Som den første nogensinde har han nu alle de 3 store titler. Ifølge hans far, Joachim Jung - der ledsager sin søn i alt hvad han gør – er det et resultat der er opnået pga. af mange faktorer. "Succes er sammensat af forskellige byggeklodser. Selvfølgelig har du brug for god rytter, en god hest, og den korrekte uddannelse samt træning, men der er meget mere i det. En meget vigtig byggesten er i mine øjne foderet til hestene, "siger Joachim Jung. "Uden ordentlig ernæring kan heste ikke præsterer." Michael Jungs far fodre hestene og alle deres topheste har individuelle foderplaner. "Det er et stort arbejde at finde ud af præcis, hvad hestene har brug for. Så de har hvad de skal bruge-hverken mere eller mindre.  De skal have nok at spise så de ikke under det hårde arbejde går ned. "

Ikke for meget kraftfoder

 "Men vi har lært i årenes løb, at mere ikke altid er bedre. Vi øger foderet stille og roligt tillige med vi sætter arbejdet op, hvor de går fra 3 kg og op til maks. 5 kg foder til de store konkurrencer. Det samme er gældende når de trappes ned, "udtaler Jung. "Vær opmærksom på hvad hesten laver. Du skal holde øje med, hvad hestene laver, og hvordan deres energi er. Derfor fodrer jeg altid selv, det vigtigt, at nogen holder øje, og ved præcis, hvilken hest der får hvad. "Hvis Michael tager til stævner uden hans far, får han præcise anvisninger med. "Regelmæssighed og præcision er enormt vigtigt."

Pavo

I over to år har Jung brugt foder fra Pavo. ”Müsli-foderet Pavo SportsFit er det grundlæggende til alle heste og derefter ser vi på, hvad hver enkelt hest derudover behøver. Nogle gange behøver de ikke andet, men nogle heste løber bedre på lidt havre, eller lucerne og til tider suppleres der med tilskud "

Michael Jungs tophest Sam fodres således: Basis består af Pavo SportsFit, kombineret med Pavo Energy Control og Pavo E-Plus til mere udholdenhed. "Det er, hvad han fodres med før og under opholdet i London. Vi tager vores eget foder med, så der ikke er store forandringer "Optil og under løbsdagene fordeles kraftfoderet på fire portioner pr. dag:". Så fordøjer de foderet bedre, og der er ikke for meget i maven under løbet. "Desuden får Jungs heste så meget stråfoder i form af hø, som de ønsker. "Grovfoder er undervurderet af mange. Det er et meget vigtigt aspekt for at hjælpe fordøjelsen hele dagen og for at fastholde momentum. Hos os står alle hestene på halm, hvilket også er vigtigt for aktivering og fordøjelsen."

Elske Dijkstra: Foder til sportsheste

Foderplanerne ved Jungs sportsheste er sammensat i tæt samråd med Pavos eksperter. Elske Dijkstra, foderspecialist ved Pavo udtaler, at det foder, som Jung fortalte om de bruger, er meget velegnet til (top) sportsheste: "Pavo SportsFit og Pavo Energy Control er meget velegnet til heste, der skal have meget udholdenhed og indeholder ekstra vitaminer og mineraler til pleje af muskler og hurtig rekreation af disse, efter hårdt arbejde. "Der er naturligvis til sportsheste nødvendigt med et foder der opfylder de krav og behov. Dijkstra understreger, at kvaliteten af ​​foderet har ved Pavo meget højt prioritet: "Vi sætter høje krav til de råvare, vi anvender i processen. Alle råvarer kontrolleres i vores laboratorium, og vi gemmer alle prøverne af partierne. Naturligvis er alt Pavos sportsfoder doping frit. Michael Jung kan derfor med fuld tillid anvende foderet både før, under og efter OL, "slutter Dijkstra.