Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Sikker betaling med Dankort

Hele sortimentet på lager

Pavo er toneangivende

Vores filosofi er enkel. Vi vil bidrage til din hests sundhed! Da foder spiller en vigtig rolle for hestes sundhed, stiller vi høje krav til vores produkter. At undersøge og forny er virksomhedskultur. Alle produkter sammensættes af de bedst mulige råvarer, opskrifterne er videnskabeligt underbygget og testet i praksis.

Hr. De Lange begyndte som den første med fremstilling af hestefoder og denne karakteregenskab er altid forblevet tilstedeværende i virksomheden Stimulan og mærket Pavo. At undersøge, innovere og forny, det er virksomhedskultur.

Pavo følger udviklingen på markedet og inden for videnskaben og forsøger at forbinde disse indbyrdes. De udvikler stadig som den første og altid sammen med hesteholderen nye produkter og nye foderkoncepter. Afstemt efter hesteholderens ønsker og hestens behov.  Pavo er på sin egen unikke måde toneangivende på det europæiske hestefodermarked.

Pavos mission

Pavo vil som europæisk markedsleder inden for hestefoder bidrage til hestes sundhed. Ud fra omsorg for kunderne omsættes de seneste videnskabelige indsigter til fornyende foderkoncepter og kvalitative topprodukter.

Quality... fordi Pavo står for den bedste kvalitet af råvarer og kvalitetsprodukter, men også for forstand på foder og kvalitet af rådgivning

Health... fordi Pavo ser det som sin opgave at levere et bidrag til alle hestes sundhed

Passion... fordi folkene hos Pavo har passion for heste og for foder