Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Prinsesse Nathalie Zu Sayn Wittgenstein Berleburg

Tilhører den danske elite inden for dressur

Prinsesse Nathalie er en erfaren dressurrytter, som har vundet medaljer ved både EM og OL. Ved OL i 2021 var hun med som træner for det danske dressurlandshold, hvor hun bl.a. trænede Cathrine Dufor.  Nathalie er kendt for hendes ridt med Digby, men nu har hun en upcoming stjerne i Fifty Cent og vi glæder os til at følge deres rejse. Som en stolt ambassadør støtter hun vigtigheden af god fodring og bruger flere af Pavos produkter, her i blandt Pavo Performance.

Teland Hester ved Steffi og Rune Svendsen

Konkurrerer på internationalt niveau

Teland Hester er et dansk stutteri som avler, træner og sælger Islandske heste. Til daglig drives Teland hester af Steffi og Rune. Steffi er Trainer A, IPZV Berider fra IPZV og har det højeste træner- og beriderniveau af IPZV. Rune Svendsen er FEIF-instruktør level 3 (højeste instruktør-niveau i FEIF) og FEIF international dommer (højeste dommerniveau). Han har tidligere været meget aktiv på konkurrencebanerne med gode nationale og internationale resultater.

Pavo Ambassador Teland Hester har et princip om kun at avle de bedste heste! 

Billedet er taget af Ulli Neddens

 

Mere om Teland

Alfavad

Spring og avl på internationalt niveau

Stutteri Alfavad er en del af Alfavad A/S, som er en familie virksomhed hvor der også arbejdes med landbrug, skovning og investeringer. Alfavad A/S er ejet af Susanne Hansen, Philip Wendelboe, Nichlas Wendelboe Hansen og Annesofie Madsen.

Hos Alfavad bliver der både avlet, redet og solgt heste på et internationalt niveau. I dag beskæftigere de sig udelukkende med springheste og de fodres naturligvis med Pavo, heriblandt Pavo SportsFit.

Mere om Alfavad

Noagård

Professionel stald som har hjertet med

Noagård hos Sophie og Jan Christensen er både en trænings-, salgs- og opstaldningsted med ordentlige forhold.


Både Jan og Sophie har uddannet heste til Grand Prix med placeringer og deltaget ved VM for unge heste og har derudover mange sejre og placeringer ved forskellige stævner, DSA-finaler, egnethedstests mm.

De har også eksporteret heste til udlandet og er ofte at finde på stævnepladserne.

 

Mere om Noagård

Vallentin Dressage

Salgsstald

Victoria Vallentin og Pavo

Pavo har lavet et samarbejde med dressurrytteren Victoria Vallentin. Victoria og kæresten Jesper Bisgaard Nielsen driver Valentin Dressage ved Skanderborg.

Victoria er 5 x DM Guld vinder, 2 x EM-Bronze for hold, 2 ind. EM-Bronze. 6 NM Guld, vinder af Pavo & DRFS unghestechampionat for 5-års i 2022 og senest vandt hun UWM i Ermelo 2022.

Vallentin Dressage bruger bla. produkter som Pavo Ease & Excel, Pavo Condition, Pavo AllSports, Pavo Podo©Grow og Pavo Podo©Lac.