Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Vores forskning

For et mere bæredygtigt hestehold

Hvad tror du forurener mest?

Små skridt gør forskellen!

En privatpersons CO2-fodaftryk er lille sammenlignet med en stor virksomheds. Alligevel er det en god ide at finde ud af, hvilke små ting man selv kan ændre for at bidrage til et mere miljøvenlig liv. Vi er også begyndt med små skridt for at skabe forandring. For selv de små skridt er vigtige.

Vores forskning har vist os, hvor vi skal starte, og hvilken vej vi skal gå. Tag med os på vores rejse, og find ud af, hvordan du også kan bidrage.

Hvor bæredygtigt er det at have heste?

Bæredygtighed påvirker os alle og spiller en stadig større rolle i vores samfund. Ingen branche er undtaget fra dette, heller ikke hestebranchen. Det er derfor, vi er en stolt partner i et projekt på Van Hall Larenstein University of Applied Science. Hestebranchen ikke er blevet undersøgt ret meget med hensyn til bæredygtighed, og derfor var netop dette et emne som de studerende gerne ville undersøge. 

Til studie

Start med at fodre bæredygtigt

De følgende tips om bæredygtig fodring af heste er givet af Dr. Gülsah Kaya Karasu fra Van Hall Larenstein, University of Applied Science.  Derudover giver vi dig tips til, hvordan Pavo kan hjælpe dig med lettere at implementere disse tips ved hjælp af vores produkter. Jo flere tips du implementerer, jo bedre er det selvfølgelig for miljøet. 

PavoPlanetDr. Gülsah Kaya Karasu