Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Vores proces

Vores proces

For a happier earth!

Vi understøtter biodiversitet

Bi-motorvej for mere bæredygtighed

En "bi-motorvej" er et innovativt koncept, der har til formål at skabe og forbinde levesteder for bier og andre bestøvende insekter. Dette netværk af blomstrende planter langs grønne striber, haver, parker og andre by- og landområder er afgørende for biodiversiteten og bevarelsen af økosystemer. Samlet set støtter Bee Highways et mere bæredygtigt miljø ved at fremme naturens balance.

Tag del i vores bi-motorvej

Blomsterfrø i hver onlinebestilling

For at bygge Pavo Bi-motorvej, har vi brug for din hjælp! Fra uge 18 sender vi en pakke blomsterfrø med hver af de næste 2.000 webshopordrer, som du kan plante i dit nabolag og dermed blive en del af noget stort. Uanset om det er ved stalden, hjemme i en krukke eller på vej til arbejde, så plant frøene og nyd det smukke syn med den gode følelse af at støtte bestanden af bier.

I denne omgang er det solsikkefrø som bliver sent ud. Solsikkefrø er ikke giftige og de kan endda udfodres til heste.

Endnu et skridt imod bæredygtighed

Mere bæredygtighed gennem optimeret logistik

Flytningen af webshopforsendelserne til Nunner Logistics understøtter Pavo Planet-programmets bæredygtighedsmål ved at reducere transportruterne og bekæmpe unødvendigt affald. Integrationen af webshop-processen krævede omhyggelig forberedelse for at holde de forskellige systemer synkroniserede. Ved at centralisere lageret på ét sted kan produkterne styres mere effektivt, og holdbarheden kan overvåges bedre, hvilket reducerer spild. Bæredygtighed tilstræbes også inden for forsendelse og transport ved at eliminere unødvendige transitbevægelser og prioritere effektive ruter.

Donér i god tid i stedet for at kassere

Donation af foder til dyrevelfærdsorganisation

Klepperstall e.V., en eksemplarisk dyrevelfærdsorganisation, modtog en generøs donation af foder fra Pavo til sine reddede heste. Med omkring 80 heste tilbyder stalden disse dyr et kærligt hjem. Pavos støtte bidrager ikke kun til hestenes velbefindende, men også til projektets bæredygtighed. Økonomisk støtte gennem donationer og frivilligt arbejde er afgørende for driften af Klepperstall og plejen af hestene. Organisationen er altid taknemmelig for enhver form for støtte til at fortsætte sit vigtige arbejde.

Ahiflower bidrager til jordforberedelse!

og er et bæredygtigt alternativ til fx fiskeolie

Ahiflower er en plante som giver en olie der er rig på gode omega-fedtsyrer (EPA, DHA og SDA), derudover dyrkes den regenerativ, hvilket betyder at i dyrkningsprocessen bidrager den til jordbunds, bestøveraktivitet og biodiversitet. Ahiflower er på den måde med til at genopbygge jordens organiske materiale og genoprette den nedbrudte biodiversitet i jorden.

 

Vidste du at én hektar Ahiflower producerer lige so mege omegarig olie som 450.000 ansjoser?

Kilde: https://www.ahiflower.com/

Vores initiativer

Hvad gør vi for en bedre verden!

Reuse

Pavo refill-pakker: mindre plastik - mere for miljøet. For at give vores emballage et længere liv og spare plastik kan du genopfylde den.

Reduce

Vi bruger kun FSC-papir og har formået at ændre vores foderposer fra tre lag papir til to lag, hvilket sparer omkring 20% papir i vores emballage.

Recycle

Alle materialer, som Pavo bruger, er 100% genanvendelige! Det betyder, at de returneres til kredsløbet efter bortskaffelse og vil blive genbrugt.

Hjælp os med at reducere plastikaffald

Brug vores refillposer

Som en del af vores Pavo Planet-program integrerede vi for et stykke tid siden refillemballager som en del af vores sortiment. De tre refillprodukter (Pavo Vital, NervControl og MuscleBuild) er siden blevet taget godt imod, og i overensstemmelse med mottoet "mindre plastik - mere bæredygtighed" har vi allerede været i stand til at spare en masse plastikemballage. Vores refills er ligesom vores øvrige papiremballage naturligvis udelukkende fremstillet af FSC®-papir. Vi planlægger at udvide vores refill sortiment i fremtiden.