Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Ahiflower®Oil

Naturlig plante-baserede olie til at støtte restitution

Pavo Ahiflower®Oil vil få din hest til at føle sig bedre, bevæge sig bedre og se mere sund ud. Denne unikke plante-baserede olie støtter konstant restitutions-processer i hele kroppen, eksempelvis i relation til mobilitet, muskler, immunitet og pels, hår og hud. Ahiflower®Oil har en videnskabelig effekt, men også vist sit værd i praksis!

Pavo Ahiflower®Oil hed tidligere Pavo OmegaFit. Produktet er stadig 100% det samme, kun navnet er ændret.

Pavo Ahiflower®Oil vil få din hest til at føle sig bedre, bevæge sig bedre og se mere sund ud. Denne unikke plante-baserede olie har videnskabeligt bevist at optimalt støtte niveauer af inflammation Det lyder lidt underlidt, da inflammation generelt ikke er noget vi er begejstret for.

Restitution: lad ikke inflammationen løber løbsk

Når et problem opstår et sted i hestens krop, aktiveres immunforsvaret. Inflammatoriske celler sendes til ”gerningsstedet”, som angriber bakterier eller reparerer skadet væv. Basalt er inflammation en restitutions-process. Det er ekstremt vigtigt at kontrollere mængden af inflammatoriske celler. Når inflammationen ikke er kontrolleret, løber det løbsk og kan skade kroppen, i stedet for at støtte restitutionen.

Videnskabelige undersøgelser har bevist at Ahiflower®Oil støtter optimale niveauer af inflammationer. Ved at gøre det, sikre det kroppens naturlige restitutions-proces kan foregå optimalt, uden den immune reaktion (inflammation) kommer ud af kontrol, og forsinker restitutionen.

Mere tilpas og sund: stærkere immunitet og bedre respiration

Ahiflower®Oil vil få din hest til at føle sig mere sund, da den støtter immunforsvaret, ideelt når din hest ikke er 100% på toppen, skal restituere ovenpå sygdom eller generelt skal have lidt ekstra støtte, eksempelvis under pelsskifte eller mange stævner. Uanset, så er støtte af immunforsvaret altid en god ting, da det støtter modstandskraften. En stærk modstandskraft holder din hest glad og sund!

Vejrtrækningen støttes også af Ahiflower®Oil, det den indeholder meget af SDA og GLA omega-3-fedtsyrer. SDA konverteres nemt af kroppen til DHA, som har en videnskabelig bevist effekt på luftvejene. Undersøgelser har vist at det forbedrer kliniske tegn af respiration sygdomme, da graden af hoste forbedres med 60%. Yderligt, ses en forbedring af sundheden af de lavere luftveje, eksempelvis pga. nedsat inflammation. Til sidst blev den totale lungefunktion forbedret, da respirations-anstrengelsen faldt med 50%. Det gør vejrtrækningen på din hest meget nemmere!

Bedre bevægelse: for bedre mobilitet og smidigere muskler

Bevægelses-systemet kan være stresset under forskellige situationer og tidspunkter i livet. For sportsheste, eksempelvis er træning nødvendig for at opnå fremskridt. Men intens og irregulær træning giver mindre skader i muskelvæv, led og sener. Det er vigtigt at reparerer disse små skader øjeblikkeligt, før de skaber større problemer. Med Pavo Ahiflower®Oil støtter konstant restitutions-processen, for at holde din hest fit og sund, under stævnesæsonen og længere!

Når en hest bliver ældre, har det muskuloskeletale system naturligvis været igennem en del. Det bliver oftere mere stift og ømt. Pavo Ahiflower®Oil holder din seniorhest smidig og sund - for a lifetime.

Bedre udseende: En sund pels og hår, som aldrig før

Pavo Ahiflower®Oil får ikke kun din hest til at føle og bevæge sig bedre, men bidrager også til den sundeste og mest skinnende pels. Det høje indhold af omega fedtsyrer får pelsen til at skinne enormt og de naturlige genoprettelige egenskaber hjælper til at holde pelsen og huden sund.

100% naturlig, veganisk & bæredygtig

Udover at Ahiflower®Oil er rigtig god for din hest, er den også god ved vores planet. Pavo Ahiflower®Oil dyrkes af en gruppe dedikerede landmænd som følger renegerende landbrugsmæssige praksisser og sporbare protokoller. Under hele vækstsæsonen, følges Ahiflower afgrøderne med specielle hensyn til CO2 aftryk, jordbundssundhed, bestøvning og biodiversitet.

Særlige egenskaber

 • Fremmer optimale niveauer af inflammation
 • Bidrager til restitutions-processer
 • Støtter kroppens eget immunforsvar
 • Bidrager til general sundhed og præstation
 • Videnskabelig dokumenteret
 • Excellente bruger erfaringer
 • 100% naturlig, vegansk & bæredygtig

Anvendelse

Pavo Ahiflower®Oil er velegnet til alle heste og ponyer. Den støtter:

 • Immunitet
 • Mobilitet, led og sener
 • Pels, hud & hår
 • Restituation efter arbejde
 • Luftveje
 • Reproduktion

Pavo Ahiflower®Oil er specielt velegnet til:

 • Sportsheste, for at holde dem klar hele sæsonen
 • Senior heste
 • Heste med nedsat mobilitet eller stivhed
 • Heste som har svært ved at restituere efter arbejde
 • Heste med sensitiv pels og/eller hud
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
16 mei 2024
23 januari 2024
13 mei 2024