Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo GrainFreeMash

Fiberrig mash til sensitive heste

Pavo GrainFreeMash er en korn- og melassefri mash med et meget lavt sukker- og stivelsesniveau, der er betydeligt lavere end traditionelle mashes. Derfor er det den ideelle treat for din hest, uden at give for meget ekstra sukker, stivelse og energi.

Hvem elsker ikke at se sin hest få næsen beskidt, mens den spiser mash?! Mange traditionelle masher har dog et højt indhold af sukker, stivelse og energi og er derfor ikke egnet til alle heste og ponyer, især ikke til heste og ponyer, der er følsomme over for sukker, har stofskifteudfordringer eller heste, der let bliver overvægtige. Da Pavo GrainFreeMash er fri for korn og melasse og har et meget lavt sukker- og stivelsesindhold, gør det det muligt for alle ponyer og heste at nyde et måltid mash.

Støtte fra fordøjelsessystemet til luftvejene

Pavo GrainFreeMash indeholder et højt indhold af råfibre. Disse fibre fordøjes i bagtarmen og derved påvirkes glukose i blodet minimalt, men fremmer også et velfungerende fordøjelsessystem. Derudover er Pavo GrainFreeMash beriget med præbiotika for at støtte fordøjelsessystemet endnu mere. Pavo GrainFreeMash støtter ikke kun fordøjelsessystemet, men kan også give lindring til de øvre luftveje på grund af den rige pebermynteolie. Mashen indeholder alle nødvendige vitaminer og sporstoffer til at opfylde det daglige behov. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte vitaminer og mineraler, hvis man overholder anbefalede mængde.

Fodring med få kalorier

Hvis du har en hest, der er overvægtig eller som er tilbøjelig til at blive overvægtig, skal du være forsigtig med den mængde energi (kalorier), du fodrer din hest med. Godbidder og mash er ofte en kilde til (ekstra) energi og kalorier og bør derfor undgås. Pavo GrainFreeMash har et meget lavt energi- og stivelsesindhold, og derfor vil (ekstra) vægtøgning blive undgået. Desuden bliver din hest ikke frisk eller varm af at spise GrainFreeMash, da det indeholder så lidt energi. Pavo GrainFreeMash indeholder også vitaminer og mineraler, hvilket betyder at den kan lægges ind i din foderplan og derved ikke gives som noget ”ekstra”.

En treat du kan tilbyde 365 dage om året

Pavo GrainFreeMash er let at tilberede, da det er hurtigt at opbløde (<5 minutter). For at få den maksimale duftoplevelse er det bedst at tilberede med håndlunt vand. Pavo GrainFreeMash kan dog også tilberedes med koldt vand. Som følge heraf fungerer Pavo GrainFreeMash som en god væskekilde, der stimulerer vandindtaget og er en perfekt mash til at blande elektrolytter i om sommeren.

Særlige egenskaber

 • Fri for korn, melasse og andre sukkertilsætningsstoffer
 • Meget lavt indhold af sukker og stivelse
 • Lavere energiindhold end traditionelle mashes
 • Fri for lucerne
 • Understøtter en sund fordøjelse med et højt indhold af fibre og præbiotika
 • Hurtig udblødning med varmt og koldt vand
 • Balanceret med vitaminer og sporstoffer

Anvendelse

Velegnet til:

 • Heste, der er følsomme over for sukker og stivelse
 • Heste på kornfri kost
 • Heste, der er tilbøjelige til at blive overvægtige
 • Nøjsomme heste

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
26 december 2022