Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Liga

Koncentreret foder til islandske heste og andre nøjsomme type

Islandske heste og andre nøjsomme typer behøver ikke meget kraftfoder, men de har stadig behov for alle vigtige vitaminer og mineraler. Pavo Liga er det ideelle foder til islandske heste og andre nøjsomme typer der er i let arbejde.

Nogle islandske heste og andre nøjsomme typer behøver ikke meget kraftfoder, men de har stadig behov for alle vigtige vitaminer og mineraler. Pavo Liga er det ideelle foder til islandske heste og andre nøjsomme typer der er i vedligehold, let sport og/eller rides aktivt på ture i skoven eller stranden.

Højt indhold af vitaminer & mineraler

Ved at blot give intet eller lidt kraftfoder, dækkes det daglige behov for vitaminer og mineraler ikke. Derfor er Pavo Liga ekstra koncentreret med vitaminer og mineraler. Det betyder at med selv en lille mængde foder, tildeles alle de daglig behov for essentielle vitaminer og mineraler. Da fodermængden er lav, tildeles der ikke store mængder energi og proteiner.

Da de organiske sporelementer i Pavo Liga er ekstremt let-optagelige, betyder det at hestens krop kan bruge dem optimalt. Der er også lagt ekstra vægt på mængden af kobber, zink, selen og biotin, alt for at tilbyde islandske heste og andre nøjsomme typer, alt de behøver for at være sunde, med en blank pels og stærke hove.

Fibre som naturlig og sikker kilde til energi

Fibre er den primære og den mest naturlig kilde til energi hos heste. Energi fra fibre giver en langsom frigivet energi, hvilket betyder den langsomt frigives og er til rådighed for kroppen. Som resultat heraf vil din hest ikke blive “varm” eller eksplosiv, men have nok udholdenhed til en god ridetur.

Særlige egenskaber

  • Høj koncentration af vitaminer og mineraler
  • Lav tildeling af energi
  • Høj optagelige organiske sporelementer
  • Med ekstra kobber, zink, selen og biotin

Anvendelse

  • Islandske heste
  • Alle nøjsomme typer
  • Heste der ikke behøver meget foder

Laver din hest eller pony slet ikke noget? Så kunne Pavo EasyMix være et bedre valg. Denne mysli indeholder endnu mindre energi, men stadig alle andre næringsstoffer som din heste eller pony behøver.


Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
21 mei 2023