Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo ProteinPlus

Et fodertilskud til proteinmangel

Pavo ProteinPlus indeholder kvalitets protein (essentielle aminosyrer) og er specielt udviklet til at kompensere for proteinmangler.

om Pavo ProteinPlus

Hvis du har et grovfoder med lavt proteinindhold eller en hest med et øget proteinbehov (fx til sportsheste eller ældre heste) vil din hest ofte ikke få nok protein til at dække dens daglige behov. Pavo ProteinPlus giver dig mulighed for at supplere foderrationen med rene essentielle aminosyrer (protein). Dette er den nemme måde at kompensere for et proteinunderskud uden at lave for mange ændringer i foderplanen.

Hvorfor er det vigtigt at hasten får tilstrækkelig med protein?

Proteiner er byggesten, som består af aminosyrer, og er afgørende for alle typer for processer i kroppen. Proteiner styrker immunforsvaret og fremmer pels- og hovvækst hos din hest. Desuden er proteiner essentielle for muskeludvikling og regulering af hormonelle funktioner, men også for føllets vækst og laktation hos avlshopper. Tilstrækkeligt protein i foderet er derfor ikke kun vigtigt for musklerne, som mange tror, men er essentielt for hestens generelle sundhed.

Hvornår skal du supplere med protein?

Resultaterne fra talrige grovfoderanalyser viser, at proteinindholdet i grovfoderet fortsætter med at falde. Faktisk er den så lav i mange af analyserne, at det daglige behov for protein ikke længere kan opfyldes for heste på vedligeholdelse, for slet ikke at tale om heste i hård træning eller drægtige/lakterende hopper. En mulighed for at udligne dette er at supplere med et proteinrigt kraftfoder, men her får du også ekstra energi, stivelse, vitaminer og mineraler, som din hest ikke nødvendigvis har brug for. Her er en proteinkilde uden stivelse og energi, som Pavo ProteinPlus den perfekte løsning.

Særlige egenskaber

  • Koncentreret, kvalitets protein
  • Et supplement til proteinmangel
  • Rig på essentielle aminosyrer (her i blandt: lysin, methionin and threonin)
  • Understøtter general sundhed

Anvendelse

Velegnet til:

  • Lav kvalitets grovfoder (lav protein)
  • En kornfri fodring
  • Tynde heste, som eller tildeles tilstrækkelig med foder
  • Øget proteinbehov, fx for drægtige/lakterende hopper, gamle heste, sports heste, unge heste eller heste i genoptræning.
  • Dårlig pels og hov kvalitet
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
25 januari 2024