Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Vital

DAGLIGT VITAMINER OG MINERALER TILSKUDSFODER

Får din hest eller pony kun lidt eller intet kraftfoder? Så giv den Pavo Vital!

Om Pavo Vital

Får din hest eller pony kun lidt eller intet kraftfoder? Så giv den Pavo Vital! Hvis din hest (600 kg) får mindre end 1,5 kg kraftfoder om dagen eller din pony (300 kg) mindre end 0,75 kg, får de ikke vitaminer og mineraler nok. I så fald er et tilskudsfoder som Pavo Vital løsningen!

Et helt nyt tilskudsprodukt

Pavo Vital er et dagligt tilskudsfoder – en melasse- og kornfri pille med alle de vitaminer og mineraler, din hest har brug for, fremstillet af 100% naturlige råvarer og uden overflødige tilsætningsstoffer. Det unikke ved Pavo Vital er, at den indeholder det sidste nye inden for sporelementer, Intellibond®. Denne specialblanding har den særlige egenskab, at den grimme smag, som kobber og zink har fra naturens hånd, først frigives i maven og ikke i hestens mund. Din hest smager derfor ikke sporelementerne, som således optages uden problemer. Derudover indeholder Pavo Vital timote og lucerne, som gør den særdeles velsmagende!

Sammensat i henhold til de nyeste forskningsresultater

Alle vitaminer og mineraler i Pavo Vital er nøje sammensat på baggrund af videnskabelige resultater. Du slipper således for at skulle kombinere forskellige produkter og undgår risikoen for overdosering. Pavo Vital indeholder den daglige dosis af selen samt ekstra biotin, som fremmer hestens hov- og hudsundhed. Mængden af A-vitamin er med vilje lav, og der er ikke tilsat jern, da hesten allerede får tilstrækkeligt af disse vitaminer og mineraler via grovfoderet.

Vitaminer til hest

Mangler din hest vitaminer?

Der kan være mange tegn på at din hest mangler vitaminer. Vi ser ofte både vægttab, kedelig pels og manglende energi som nogle af de største indikatoerer på at der er mangel af vitaminer til hesten.

For lidt energi og næringsstoffer som mineraler og vitaminer i madrationen afmagre ikke kun hesten, men gør den også hurtigt træt. Den har tedens til at blive sløv og kan ikke bygge en kondition op.

Den første advarsel er en glansløs kedelig pels, hvis der mangler forskellige næringsstoffer. Den glansløse pels er tegn på en ubalance i næringsstoffer og vitaminer til din hest. Hos heste ses der oftest en fysisk forandring når der opstår ubalance.

Der kan være mange årsager til at hesten kommer i ubalance og disse bør naturligvis undersøges. I mange tilfælde skyldes det dog blot mangel på vitaminer til hest. Heste kan få behov for flere vitaminer når de f.eks. har været ramt af sygdom eller er begyndt at blive ældre. Dårlig tarmflora kan også have indflydelse på hestens immunforsvar.

Ekspertråd – vitaminer til hest Foderekspert Vincent Hinnen har slutteligt disse råd:

I alle tilfælde skal kraftfoder fordeles over flere måltider pr. dag. Alle foderskift skal langsomt og skridt for skridt tilvænnes.

Som grundlæggende behov til en 600 kg ridehest, der dagligt arbejder 45 min. og 2-3 måneder deltager i konkurrence, anbefales dagligt 7 kg hø eller 9 kg wrap, plus 3 kg fuldfoder (Pavo All Sports el. Pavo SportsFit). Alternativt erstattes 1 kg kraftfoder med 1 kg Slobber Mash (specielt ved hård træning).

Til en pony på 440 kg, ved samme arbejde, anbefales 5 kg hø eller 7 kg wrap, 2 kg fuldfoder (Pavo All Sports el. Pavo SportsFit).På begge fordeles kraftfoderet på min. 3 måltider.

Vitaminer til hest, men hvilke?

Hos Pavo Hestefoder tilbyder vi forskellige varianter af vitaminer til hest alt efter hvilke behov din hest har. Vi tilbyder, blandt andre, følgende tilskud:

  • Pavo HealthBoost
  • Pavo MultiVit15

Vi giver altid gerne vejledning så I kan vælge det helt rigtige tilskudsprodukt til jeres hest. Kontakt os i dag på 74 83 39 01.

Særlige egenskaber

  • Melasse- og kornfri
  • Meget lavt sukker- og stivelseindhold
  • 100 % naturlige ingredienser timote og lucerne
  • Let optagelige Intellibond® sporelementer
  • Indeholder ingen syntetiske eller unødvendige fyldestoffer

Anvendelse

  • Heste og ponyer der får lidt eller intet kraftfoder
  • Heste og ponyer der kun får grovfoder (græs, hø eller wrap)
  • Heste og ponyer som går på døgnfold med rigeligt græs

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
2 mei 2024
6 augustus 2023
7 september 2023
28 juli 2023