Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo WeightLift

Fiberpellet som understøtter genoprettelse af hestens huld

Pavo WeightLift er det ideelle fiberprodukt til tynde, undervægtige eller gamle heste for at genvinde den optimale huld.

Nogle heste er svære at holde i en god huld: De taber sig og muskelmassen reduceres. Udfodring med ekstra kraftfoder er ofte ikke løsningen. Pavo WeightLift er fri for korn, melasse, soja og roepulp, men har et højt indhold af fibre og protein for at støtte en sund vægtøgning. En stor fordel ved Pavo WeightLift er, at det kan fodres både tørt og udblødt.

I perfekt huld

På grund af det høje indhold af essentielle aminosyrer og omega-3- og omega-6-fedtsyrer får hestene alle vigtige byggesten tilført under konditionering og muskeludvikling. I kombination med det højkvalitets protein fra lucerne og energi fra den naturlige og højt koncentrerede risklid vil kroppens huld forbedres. Derudover sikrer risklid og hørfrøolie en perfekt skinnende pels. På grund af det lave sukkerindhold fra Pavo WeightLift er det også sikkert at fodre heste med et udfordret stofskifte

Sukker- og stivelsesfølsomme heste

Flere og flere heste er følsomme over for store mængder af sukker og stivelse. Når disse heste bliver tynde eller undervægtige, kan Pavo WeightLift hjælpe dem med at tage på i vægt uden at blande sig i sukker- eller muskelstofskiftet. Pavo WeightLift er fri for korn (stivelsen i Pavo WeightLift stammer ikke fra korn, men fra risklid). Stivelse fra risklid fordøjes mere gradvist og har derfor en mere begrænset virkning på glukoseniveauet i blodet sammenlignet med stivelse fra kornsorter. Derfor er det en værdifuld og velfordøjet energikilde, som bidrager til vægtøgning.

Understøtter en god fordøjelse

Pavo WeightLift er en lille pellet med et højt fiberindhold. Det høje fiberindhold understøtter en velfungerende fordøjelse generelt, men sikrer også, at når Pavo WeightLift fodres tørt, skal hesten tygge ordentligt på produktet og producerer derved spyt, som giver en naturlig buffer for mavesyren. Derudover finder du ølgær i produktet. Ølgær kan have en positiv effekt på tarmfloraen og derved være med til at stabilisere tarmen.

Tip: Tildel vitaminer og mineraler for at give din hest den daglige mængde af vitaminer og sporstoffer, som den har brug for.

Særlige egenskaber

 • Fiberrigt produkt som kan udfodres både tørt og opblødt
 • Fri for korn, melasse og alle andre sukkertilsætningsstoffer
 • Understøtter en sund fordøjelse
 • Lavt indhold af sukker og stivelse
 • Rig på aminosyrer (protein)
 • Fri for soja og GMO-råvarer
 • Balanceret Ca:P-forhold

Anvendelse

 • til tynde og undervægtige heste
 • til seniorheste
 • til at understøtte under genopretning efter sygdom
 • til heste med stofskifteudfordringer og sensitiv mave
 • til heste, der anbefales at følge en kornfri diæt
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
30 november 2023
17 augustus 2023
16 november 2023
3 augustus 2023