Sikker betaling med Dankort

Hele sortimentet på lager

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Pavo Podo®Care Liquid

PASTA TILSKUD TIL FØL

I perioden lige efter foling, drikker et føl kun mælk fra hoppen. Via hoppens mælk indtager føllet alle muligheder næringsstoffer som det behøver for at leve, udvikle og vokse sig stor.

Om Pavo Podo®Care Liquid

I perioden lige efter foling, drikker et føl kun mælk fra hoppen. Via hoppens mælk indtager føllet alle muligheder næringsstoffer som det behøver for at leve, udvikle og vokse sig stor. Men sammensætningen af mineraler den indtager de første måneder er utilstrækkelig til sund knoglevækst. De første måneder vokser et varmblods føl mere end 1 kilo om dagen(!), hvilket resulterer i et enormt behov for den rigtige sammensætning og mængde af kalcium, forfor og magnesium; anderledes og mindre end den kan optage vi hoppens mælk. For en sund knoglevækst er det vigtigt at supplere med disse mineraler.

Føl pasta for god sund knoglevækst

Pavo Podo®Care Liquid er et flydende mineral tilskud i pasta form. Pavo Podo®Care Liquid er i familie med Pavo Podo®Care (små pellets). Vi har udviklet denne pasta, med essentielle mineraler, specielt til helt unge føl, som ikke spiser pellets endnu. Så hvis dit føl ikke vil spise Pavo Podo®Care pellets, eller intet endnu? Så er Pavo Podo®Care Liquid den ideelle løsning til at støtte optimal knoglevækst fra den første uge.

Fosfor og magnesium i Pavo Podo®Care Liquid

Kalcium, forfor og magnesium er knoglemineralerne som kræves for at producere sundt knoglevæv. Hoppens mælk indeholder disse mineraler, men vores undersøgelse har vist at mælken ikke indeholder nok magnesium og fosfor til at støtte den enorm vækst af knogler de første måneder af føllets levetid. Og ikke bare mængden er vigtig men det rigtige forhold er også vitalt. For meget af et mineral eller ofr meget af et andet kan resultere i vækstproblemer, som OC eller OCD. Præcis som Pavo Podo®Care pellets, indeholder Pavo Podo®Care Liquid fosfor og magnesium i præcist den rigtige mængde og korrekte forhold til optimal støtte af knoglevækst hos det unge føl.

Videnskabelige undersøgelser på varmblodsføl har bevist at give føl magnesium og fosfor de første 12 måneder har en positive effekt i forebyggelsen mod OC og OCD.

Hvordan tilberedes Pavo Podo®Care Liquid

1.Ryst posen med Podo®Care Liquid godt, og hæld den op i spanden.

2.Rør Podo®Care Liquid indtil olien er fuldstændig blandet med produktet.

3.Tag tutten af sprøjten og fyld den op til maksimum (= 32 ml).

4.Put forsigtigt spidsen ind i føllets mund og tøm sprøjten i det bagerste af dens mund.

5.Efter brug så skil sprøjten ad.

Tip:

Rengør ikke sprøjten med vand, men opbevar den adskilt indtil næste gang. Pga. olien vil pastaen ikke udtørre, så rengøring er ikke nødvendig.

Særlige egenskaber

  • Den bedste start for et sundt føl
  • Støtter sund knoglevækst
  • Videnskablig dokumenteret effekt
  • Flydende pasta inklusiv 3 sprøjter

Anvendelse

  • Til de første 60 dage af føllets levetid
  • Til unge føl der ikke endnu spiser pellets
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelser