Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Podo®Care

TILSKUDSFODER TIL VOKSENDE FØL OP TIL 30 MÅNEDER

I løbet af de første måneder af sit liv, behøver føl mange byggesten til en sund knogle udvikling. Men det er utroligt vigtigt at disse byggesten er tilgængelige i det rigtige forhold.

Om Pavo Podo®Care

I løbet af de første måneder af sit liv, behøver føl mange byggesten til en sund knogle udvikling. Men det er utroligt vigtigt at disse byggesten er tilgængelige i det rigtige forhold. For lidt af et mineral, eller for meget af et andet, kan give lidelser som OC/ OCD (ledmus). Hvis forholdet er ukorrekt kan optagelesen af mineralet blive svækket.

Pavo Podo®Care: mineraler i det rigtige forhold

Pavo PodoCare indeholder mineralerne forfor, magnesium, calcium og vitamin D for optimal vækst af knoglevævet. Især ekstra fosfor og magnesium er nøglen til sund knogle opbygning. Folk tror ofte fejlagtigt at føl skal have ekstra kalcium, men der er tilstrækkeligt i hoppens mælk og i stråfoderet. Baseret på vores seneste videnskabelige undersøgelser, er forholdet af mineraler nøjsomt tilpasset føllets behov. Produktet indeholder ikke hvede og er derfor velegnet til en gluten-fri diæt.

Foderanbefaling Pavo Podo®Care

Prøv at få føllet til at æde Pavo Podo®Care far en så ung alder som muligt. Fra 3 til 6 uge starter føl ofte med at spise med i moders krybbe. Det er klogt at lære dem at spise selv fra en tidlig alder, ved at tilbyde dem deres egne krybbe lidt væk fra moderens.

Pavo PodoCare er tilgængelig i en 8 kg spand.

PAVO PODO®CARE ER TILGÆNGELIG I PASTA-FORM!

Spiser dit unge føl endnu ikke pellets? Nu er Pavo Podo®Care tilgængelig i pasta-from: Pavo Podo®Care Liquid. Ved at give dit føl en sprøjte dagligt sikre du at den får vigtige mineraler som støtter optimal knoglevækst!

Særlige egenskaber

  • Den bedste start for et sundt føl
  • Støtter sund knogle udvikling
  • Forholdet af mineraler tilpasset behovet
  • Videnskabeligt dokumenteret effekt

Anvendelse

  • Til unge føl op til 30 måneder
  • Til hopper i den sidste del af drægtigheden, hvis de ikke får Pavo Podo®Lac
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelser