Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Podo®Care

TILSKUDSFODER TIL VOKSENDE FØL OP TIL 30 MÅNEDER

I løbet af de første måneder af sit liv, behøver føl mange byggesten til en sund knogle udvikling. Men det er utroligt vigtigt at disse byggesten er tilgængelige i det rigtige forhold.

Udviklingen af sunde knogler starter under drægtigheden og fortsætter, så længe hesten vokser. Sunde knogler og led er afgørende for hestens sundhed og fremtidige præstationer. Her spiller ernæring en afgørende rolle. Med Pavo Podo®Care giver du en mineralbalance med de essentielle byggesten i det rigtige forhold, uden at fodre med ekstra energi og proteiner.  

Podo®: det gennemprøvede koncept til sund knogleudvikling

Pavo har altid forsket meget i det ideelle foder til avlsverdenen, og herfra er Pavo Podo®-konceptet blevet udviklet. Podo®-konceptet er et unikt mineralkompleks, der er videnskabeligt bevist at reducere sandsynligheden for at udvikle OC(D) hos unge heste med 50%. Pavo Podo®Care er beriget med dette unikke og gennemprøvede Podo®-koncept og understøtter derfor en sund knogleudvikling optimalt.

Balancer til heste i vækst og overvægtige hopper

Pavo Podo®Care giver alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer, din hest har brug for, men indeholder ikke ekstra energi og protein. Derfor er det meget velegnet til drægtige hopper (fra 9. drægtighedsmåned), som let bliver overvægtige, når de fodres med kraftfoder. I det tilfælde har hoppen ikke brug for ekstra energi og protein, men ved at fodre med Pavo Podo®Care garanterer du, at føllet får alle de vigtige byggesten, der er nødvendige for en sund (knogle)udvikling. Pavo Podo®Care er også velegnet til heste i vækst, som let bliver overvægtige. Overvægt hos heste i vækst er ikke gavnligt, da det hæmmer en sund udvikling.

Særlige egenskaber

  • Den bedste start for et sundt føl
  • Støtter sund knogle udvikling
  • Forholdet af mineraler tilpasset behovet
  • Videnskabeligt dokumenteret effekt

Anvendelse

  • Til unge føl op til 30 måneder
  • Til hopper i den sidste del af drægtigheden, hvis de ikke får Pavo Podo®Lac

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelser