Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo Performance

SPORTSFODER TIL HØJT INTENSIVT NIVEAU

Pavo Performance er specielt udviklet til at give sportsheste maksimal udholdenhed, samt en flot udstråling og topform

Pavo Performance er specielt udviklet til at give sportsheste maksimal udholdenhed, samt en flot udstråling og topform. Heste, som skal præstere på højeste niveau (energiniveau 3), har bl.a. et ekstra behov for energi og protein. Med dette sportsfoder unikke sammensætning kan (top)sportsheste først og fremmest få deres energi til langvarigt arbejde fra sunde fibre og olie i stedet for fra sukker og stivelsesrige kilder, såsom korn. Hermed får din sportshest alle næringsstoffer til at præstere maksimalt, uden risiko for at hesten bliver ”varm”!

Naturligt E-vitamin

Vidste du, at heste ikke kan optage uendelige mængder af syntetisk E-vitamin? Der er en grænse for, hvornår det ikke er længere giver mening at bare give mere. Pavo Performance indeholder derfor både naturligt E-vitamin og naturlige antioxidanter, der er 100% absorberbare og derfor meget mere effektive. Disse to understøtter sammen din sportshests muskler, og de fjerner affaldsstofferne hurtigere fra musklerne og forebygger dermed muskelsmerter, og at musklerne syrer til.

Elektrolytter til hurtigere restitution

Fordi sportsheste ikke kun sveder om sommeren men hele året rundt, når de arbejder hårdt, indeholder Pavo Performance også elektrolytter. Elektrolytter er kroppens salte, såsom natrium, klorid og kalium, der går tabt, når hesten sveder. Det er vigtigt at fylde på med disse næringsstoffer, for de spiller en vigtig rolle i restitutionen og for, at musklerne fungerer godt.

Sund mave- og tarmflora

Sportsfoderet Pavo Performance indeholder let fordøjelige fibre fra lucerne og roefibre. Tilsat præbiotika har mange gavnlige egenskaber, der understøtter sund fordøjelse og stabil tarmflora.

Særlige egenskaber

 • Sports-pellets af høj kvalitet
 • Maksimal udholdenhed
 • Værdifulde proteiner til musklerne
 • Rig på magnesium og elektrolytter
 • Med naturligt E-vitamin og naturlige antioxidanter
 • Indeholder letfordøjelige fibre
 • Med præbiotika til en sund mave- og tarmflora

Anvendelse

Pavo Performance er velegnet til:

 • Alle discipliner
 • Nervøse og varme heste og/eller under stressende forhold
 • Sportsheste, der arbejder intensivt (energy level 3)

Hvor intensivt du træner din hest, er med til at afgøre, hvor meget energi din hest har brug for til at klare arbejdet. Pavo Performance er velegnet til energiniveau 3:

 • Energiniveau 3: ca. 1 times træning pr. dag hver dag, med 14 minutter skridt, 23 minutter trav og 10 minutter galop

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
3 september 2021