Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Fra råmateriale

---til slutproduktet

Pavo er forpligtet til den højeste kvalitet i produktionen af hestefoder. Produktchef Rob Krabbenborg fortæller om kontrollen med råvarerne for at sikre overholdelse af ernæringsmæssige, GMO- og dopingfrie standarder. Hvert parti inspiceres grundigt med fokus på faktorer som bæredygtighed og CO2-fodaftryk. Regelmæssige inspektioner af produktionsmaskiner og omfattende vurderinger af slutprodukter med hensyn til næringsindhold og visuel appel er standard. Pavos engagement omfatter omhyggelig overvågning af holdbarhed og et effektivt kodesystem til hurtig problemløsning, hvilket cementerer vores omdømme for kvalitet.

5 fakta til dig

om vores råvarer

100 forskellige råvarer

98% GMO fri

Kriterier for doping-frie produkter

Intensiv kvalitetskontrol

Kontrol af slutproduktet

Ganske enkelt velproduceret

Skræddersyet løsninger livet igennem

Hos Pavo er vi altid på udkig efter innovative råvarer og tilsætningsstoffer, der kan fremme hestens sundhed. Vores team udvikler produkter, der opfylder de forskellige behov hos heste i forskellige stadier af deres liv. Udfordringen er at kombinere råvarer af høj kvalitet på en måde, der optimerer hestenes sundhed og ydeevne. Pavo forbliver dynamisk og følger trends og de seneste videnskabelige resultater for at forbedre eksisterende formler og forske i innovative produkter og råmaterialer.

Et indblik i produktudviklingen

Vi følger med i udviklingen som f.eks. faldet i proteinindholdet og stigningen i sukkerindholdet i grovfoder ifølge Pavo Grovfoder QuickScan. Det hjælper os med produktudviklingen og får os til at foretage justeringer for at opfylde de ændrede foderkrav.

PavoFodervejledningPleun Broeren

Pavo Forskning

Altid et skridt foran

Vi er kendetegnet ved omfattende forskning i produktudvikling for at sikre ikke kun effektivitet, men også smag. Produktchef Rob Krabbenborg fremhæver den omfattende testproces, hvor produkter kun accepteres, hvis hestene er glade for at spise dem. Pavos igangværende hurtige grovfodertest, hvor 6.000 grovfoderprøver analyseres årligt, informerer virksomheden om ernæringsmæssige tendenser. Store undersøgelser, som dem af Pavo GastricEase og Pavo ReVital, involverer over 100 testpersoner pr. produkt og viser betydelige forbedringer i hestenes tilstand. Virksomhedens største undersøgelse, Podo-konceptet, har forbedret føllenes knoglesundhed betydeligt. Men det er også muligt, at mislykkede produkter vil blive kasseret og slet ikke blive lanceret.

Nyt fra forskningen

Pavo bidrager til unik forskning i hestes fordøjelse. Det er en undersøgelse foretaget af  Utrecht Universitet og Wageningen Universitet & Research om forstyrret tarmflora hos heste.

PavoForskning

Køb to Pavo produkter

Og upload din kvittering

  1. Køb 2 Pavo produkter
  2. Upload kvitteringen
  3. Vær med i lodtrækningen om fede præmier
Upload din kvittering

Nyt fra forskning

Pavo er en af hovedsponsorerne af EWEN 2024 (European Workshop on Equine Nutrition), den mest prestigefyldte begivenhed inden for hesteernæring i Europa. 

PavoForskning

Kvalitetskontrol

Kvalitet er vores grundsten

At sikre enestående hestefoder og kvalitetskontrol hos Pavo involverer forskellige systemer: GMP+ og SecureFeed. SecureFeed overvåger råvarer og leverandører for fødevaresikkerhed og gør det muligt at opdage risici i tide. GMP+, et internationalt kvalitetssystem, foreskriver overholdelse af fodersikkerhed med inspektioner for at sikre overholdelse. Pavos engagement omfatter også produktion af 98 % GMO-frie produkter, der opfylder de strenge EU-krav. For at forhindre doping undgår man stoffer som kakao i produktionen. Talrige kontroller af råvarer og slutprodukter garanterer den højeste kvalitet af foder og sørger for sikkerhed for heste, mennesker og miljø.