Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

11 januari 2024 Læsetid 2 minutter

Pavo styrker markedspositionen gennem opkøb i Storbritannien

Pavo, ForFarmers' organisation i hestesektoren på verdensplan, udvider sin markedsposition gennem opkøbet af Thunderbrook Equestrian Limited ('Thunderbrook'), et selskab, der hovedsageligt opererer i Storbritannien og Irland. ForFarmers UK Holdings Ltd ('ForFarmers') erhverver 100 % af Thunderbrooks aktier.

Thunderbrook er et stærkt brand med en bred produktportefølje bestående af konventionelle og økologiske foderprodukter, kosttilskud og urter til heste og ponyer. Thunderbrook, med en omsætning på GBP 3 millioner i 2023, har gennem årene opbygget et bredt distributionsnetværk i Storbritannien og Irland bestående af specialiserede grossister og detailhandlere i Storbritannien og Irland. Thunderbrook har også en stærk online position. Alt dette giver udsigt til yderligere vækst for Thunderbrook i Storbritannien og Irland.

Thunderbrooks produktsortiment passer problemfrit med Pavo's, en serie, der sælges i mere end 30 lande. Både Pavo og Thunderbrook udvikler deres egne produktkoncepter, men outsourcer foderproduktion til ForFarmers og tredjeparter. Opkøbet vil give Pavo adgang til Thunderbrooks omfattende distributionsnetværk.

Attraktiv styrkelse og ekspansion i hestefodersektoren

Aart Freriks, direktør Pavo: "Vi er meget glade for købet af dette unikke brand, som passer godt ind i vores ambition om yderligere at udvide Pavos førende internationale markedsposition."

Dr. Deborah Carley, direktør Thunderbrook: "Efter at have udviklet Thunderbrook fra et originalt koncept, håndblanding af foder i små partier til en anslået 3 millioner GBP omsætning blomstrende forretning, er jeg og mit team glade for at give tøjlerne over til Pavo for at udvikle vores naturlige og økologisk baseret hestefoder til næste niveau”.

Denne pressemeddelelse indeholder oplysninger, der kvalificeres som intern viden i henhold til artikel 7, stk. 1, i EU's markedsmisbrugsforordning.

Bemærkning til redaktøren / For yderligere information:

ForFarmers, Marieke Leussink: [email protected] eller +31 6 12 56 74 95.

Om ForFarmers

ForFarmers N.V. er en international organisation, der leverer komplette innovative foderløsninger til husdyrbrugsindustrien. Med sin For the Future of Farming-mission understøtter ForFarmers sin forpligtelse både til kontinuiteten i landbruget og til yderligere at øge bæredygtigheden i landbrugssektoren. ForFarmers er en førende foderproducent i Europa med et årligt salg på omkring 9 millioner tons dyrefoder og er aktiv i Holland, Belgien, Tyskland, Polen og Storbritannien. ForFarmers har omkring 2.500 ansatte og genererede i 2022 en omsætning på cirka 3,3 milliarder euro. ForFarmers N.V. er noteret på Euronext Amsterdam.

ForFarmers N.V.

P.O. Box 91, 7240 AB Lochem, Holland

T: +31 (0)573 28 88 00

[email protected], www.forfarmersgroup.eu

 

FREMOVERSIGT UDTALELSER

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, for eksempel vedrørende ForFarmers’ juridiske forpligtelser med hensyn til kapital- og likviditetspositioner i visse specificerede scenarier. Derudover kan fremadrettede udsagn, uden begrænsning, indeholde sætninger som "agter til", "forventer", "tager i betragtning", "er rettet mod", "planlægger at", "skøn" og/eller ord af en lignende betydning. Disse udtalelser vedrører eller kan påvirke forhold i fremtiden, såsom ForFarmers fremtidige økonomiske resultater, forretningsplaner og nuværende strategier. Fremadrettede udsagn er underlagt en række risici og usikkerheder, som kan føre til væsentlige forskelle mellem de faktiske resultater og præstationer og de forventede fremtidige resultater eller præstationer som implicit eller eksplicit indeholdt i de fremadrettede udsagn. Faktorer, der kan resultere i eller bidrage til afvigelser fra de nuværende forventninger omfatter, men er ikke begrænset til udviklingen inden for lovgivning, teknologi, beskatning, retspraksis og reguleringer, aktiekursudsving, retssager, undersøgelser foretaget af tilsynsmyndigheder, konkurrencelandskabet og generelt økonomiske forhold. Disse og andre faktorer, risici og usikkerheder, der kan påvirke eventuelle fremadrettede udsagn eller de faktiske resultater for ForFarmers, er omtalt i den senest offentliggjorte årsrapport. De fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse vedrører udelukkende udsagn fra datoen for dette dokument, og ForFarmers påtager sig ingen forpligtelse eller ansvar overhovedet for at opdatere de fremadrettede udsagn indeholdt i denne udsagn, uanset om disse vedrører ny information, fremtidig arrangementer eller andet, medmindre ForFarmers er juridisk forpligtet hertil.