Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

30 juni 2021 Læsetid 0 minutter

Hvad er antioxidanter? CellProtect forklares

Nogle vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer identificeres som antioxidanter fordi de beskytter kroppen imod såkaldte “frie radikaler”. Frie radikaler er aggressive substanser i kroppen  som spiller en rolle i bekæmpelsen af harmløse bakterier, men kan også skade andre kropsceller. Eksempelvis kan en mangel på antioxidanter spille en rolle i ældningen af unge celler.

Syntestik E Vitamin

Det er derfor mange tilskudsprodukter indeholder antioxidanter som E vitamin. Ofte tilsat som en syntetisk variant. Men hesten kan kun optage en vis del af (syntetisk) E vitamin.

CellProtect i Pavo tilskudsprodukter

CellProtect, som er i mange af Pavo tilskudsprodukter som en grøn pellet, indeholder naturlige antioxidanter fra blandt andet rosemarin og karry. Disse antioxidanter sikre optagelsen af flere hjælpesubstanser som har en støttende rolle i beskyttelsen mod frie radikaler, men er også gavnlige i andre af kroppens processer. CellProtect sikre at E vitamin er tilgængelig for andre nødvendige kropsprocesser, imens naturlige antioxidanter bidrager til neutralisering af frie radikaler.