Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

30 juni 2021 Læsetid 0 minutter

Case: Revnede hove

Spørgsmål til Pavo GroomingTeam©:

Min nye hest, en 9-års BWP vallak, har store problemer med revnede hove. Hans hove er virkelig af dårlig kvalitet og smeden kan ikke give ham sko på, da sømmene dårligt kan holde.  Kan jeg give ham et eller andet tilskud for at løse problemet? Skal jeg påberegne special-sko til ham? Er der specielle hensyn at tage under hans springning?
PS: Han står om dagen på paddock og om natten på stald. Derudover bliver han redet dagligt. Jeg giver ham en halv skovl müesli.

Svar:

Tilskud med Biotin

Det du fodre med nu er sikkert et godt basisfoder. Nogle produkter indeholder mere eller mindre Biotin end andre. Biotin alene gør det ikke og det skal altid være i sammenhæng med bla.  methionin og zink for optagelse. Revnede hove er nu ikke kun et spørgsmål om foder, men det kan bestemt forbedre det. Pavo har udviklet et specielt tilskud til netop dette: Pavo BiotinForte. Dette tilskud sørger for at hovene forbedres indefra og hovene bliver mere elastiske og stærke. Det er en lang proces da en normal varmblodshest’s hove vokser omkring 6-9 mm pr. måned. Så det et tilskud du skal give i mindst 4 måneder for at kunne se resultatet.

Fugtige hove

Du skriver hesten står på stald og paddock. Hvis den ikke tilbydes den naturlige fugt fra græsset, kan du selv fugte dens hove jævnligt i vandspiltov eller en spand, og evt. lave et område på dens paddock som er mudret eller vådt. Fugt/vand er vigtigt!

Samlet skal det nok give et godt resultat, Held og Lykke!

Pavo GroomingTeam©