Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo FibreNuggets

DET BEDSTE ALTERNATIVE TIL STRÅFODER, VELEGNET TIL ALLE HESTE

Pavo FibreNuggets kan bruges som en topkvalitets erstatning af stråfoder. De store fiberrige pellets, lavet af 100% græs fra foden af alperne I det sydlige Tyskland, stimulere tyggetiden og spytdannelsen hos din hest

Om Pavo FibreNuggets

Rigeligt fiberrigt og kvalitets-stråfoder er grundlaget for enhver hest diæt, men det er ikke altid tilfældet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at tilføre mere eller helt eller delvist erstatte dit hø eller wrap. Eksempelvis i tilfælde af ringe eller middelmådigt stråfoder, eller hvis hesten lider af tandproblemer og derfor har svært ved at tygge stråfoder.

Pavo FibreNuggets som et alternative til stråfoder

Pavo FibreNuggets kan bruges som en topkvalitets erstatning af stråfoder. De store fiberrige pellets, lavet af 100% græs fra foden af alperne I det sydlige Tyskland, stimulere tyggetiden og spytdannelsen hos din hest. Mere tyggetid minimerer kedsomhed og spyt fremmer en sund fordøjelse. Det velduftende og smagfulde græs indeholder en variation af mere end 60 forskellige typer af græs og urter. Pavo FibreNuggets er fiberrigt, indeholder naturlige vitaminer og sporelementer og er komplet fri for melasse og korn. Takket være en kontrolleret tørreproces er Pavo FibreNuggets af meget ens kvalitet uden støv og/eller skimmel. Det gør det også til en god erstatning til heste der er sensitive overfor støv.

Tilgængelig i 20 kg sække.

Særlige egenskaber

  • Top kvalitets stråfoder erstatning
  • Smagfuld mix af alpegræs og urter
  • Indeholder mere end 60 forskellige typer græs og urter
  • Melasse- og kornfri

Anvendelse

  • Velegenet til alle heste og ponyer
  • Tilskud eller helt eller delvist erstatning, i tilfælde af ringe og dårlig stråfoder-kvalitet
  • Senior heste eller heste som har problemer med at tygge stråfoder
  • Til heste der er sensitive overfor støv/skimmel i stråfoder
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
8 december 2023
15 maart 2023
1 november 2023
20 oktober 2021