Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo SpeediBeet

HURTIGT OPBLØDTE ROEFLAGER

Pavo SpeediBeet er et højkvalitativt grovfoder, som støtter tarmenes sundhed.

Om Pavo SpeediBeet

Pavo SpeediBeet er et højkvalitativt grovfoder, som støtter tarmenes sundhed. Det er fremstillet af sukkerfri roe-flager og indeholder overhovedet ingen tilsætninger, og altså heller ikke melasse. Flagerne bearbejdes via en patenteret opvarmningsproces. Produktet kan således hurtigt – efter 10 minutter - udblødes, i varmt og koldt vand. Lækkert, praktisk og sundt for alle heste.

Pavo SpeediBeet indeholder ingen stivelse og har et sukkerindhold på kun 5 %. Det gør det til et ideelt foder til heste der skal have en ration med lavt sukkerindhold.

Pavo SpeediBeet indeholder meget pektin, en opløselig fiber, som er nemmere at fordøje end fibrene i grovfoder. Roepulpen er således en fantastisk kilde af langsomt frigivet energi og perfekt egnet til konkurrenceheste. Pektin har en præbiotisk virkning, hvilket betyder at fibrene støtter væksten af sunde bakterier i tarmene. Det er meget vigtigt for velfungerende tarme.

Pavo SpeediBeet falder ind under kategorien grovfoder og indeholder ingen tilsatte vitaminer og mineraler. Hvis du udelukkende giver Pavo SpeediBeet ved siden af det øvrige grovfoder, så anbefales det at supplere med vitaminer og mineraler, for eksempel Pavo DailyFit briketter eller Pavo Vital.

Særlige egenskaber

  • Sundt grovfoder med præbiotisk effekt
  • Støtter god tarmfunktion
  • Meget lavt sukkerindhold, ingen melasse

Anvendelse

Pavo SpeediBeet passer til foderrationen for heste med:

  • Rationer med lavt sukkerindhold – lavere fruktanindhold end hø/græs
  • Mindre god huld
  • Seniorer med dårligt tandsæt – delvis grovfodererstatning
  • Sportsheste – langsomt frigivet energi og vandforråd i tarmene
  • Vanskelige æde-vaner - velsmagende
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
28 januari 2024
10 oktober 2023
1 november 2023
14 juli 2023