Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo InShape

DEL AF PAVO INSHAPE PROGRAM

Vidste du at cirka 55 % af alle heste i vedligehold er overvægtige? Vi har en tendens til at vores heste skal være fyldige og tit for tykke, men der hænger alle mulige sundhedsrisici ved overvægt, så som en øget risiko for alvorlig kolik, insulinresistens og forfangenhed.

Om Pavo InShape

Pavo InShape er en del af Pavo InShape Program: det komplette vægttabsprogram til heste.

Vidste du at cirka 55 % af alle heste i vedligehold er overvægtige? Vi har en tendens til at vores heste skal være fyldige og tit for tykke, men der hænger alle mulige sundhedsrisici ved overvægt, så som en øget risiko for alvorlig kolik, insulinresistens og forfangenhed. Så det er altså tid til at gøre noget ved det! Pavo InShape Program er tilrettelagt til at hjælpe heste og ponyer med overvægt med at tabe sig på en sund og ansvarlig måde. Dette vægttabsprogram er sammensat af eksperter og består af tre dele: management, bevægelse og fodring. Det er kun ved at kombinere disse tre, at du opnår det bedste resultat.

Undgå muskelnedbrydning under vægttabet

Fodring er én af de tre støttepiller i Pavo InShape Program. Hvis du er i gang med at få din hest til at tabe sig, er det – ligesom hos mennesker – vigtigt at forhindre muskelnedbrydning. Når din hest bevæger sig mere, bliver musklerne også sat på arbejde. Så er der brug for ekstra protein for at hjælpe til med at genoprette musklerne efter arbejdet og forhindre nedbrydning af muskelmassen, kroppen vil gøre som erstattende energikilde. Du kan sammenligne det med, at vi mennesker drikker en protein-shake, når vi (pludselig) udøver mere sport. Din hest har ud over sit grovfoder tilstrækkeligt med Pavo InShape.

Pavo InShape: optimal foderstøtte i Pavo InShape Program Pavo InShape er en komplet vitaminberiget muesli med naturlige antioxidanter og specielt udviklet til at støtte heste optimalt når de skal tabe sig. Pavo InShape indeholder en unik høj kvalitet af protein (methionin), som støtter fedtforbrændingen, men indeholder også en ekstra høj mængde protein for at hjælpe til med at genoprette musklerne efter arbejdet og forhindre muskelnedbrydning. Derudover giver du med Pavo InShape alle nødvendige vitaminer, mineraler og sporelementer, som din hest har brug for dagligt, og det er kornfrit. Det sørger for at sukker-, stivelse- og energiindholdet er meget lavt. I kampen mod kiloene er det nemlig vigtigt, at din hest ikke får ekstra energi og det lave sukker-/stivelseindhold støtter heste med en forstyrret sukkermetabolisme (ofte forårsaget af overvægt).

Pavo InShape er en del af Pavo InShape Program og vil, sammen med korrekt træning og fodermanagement, medføre en optimal vægt og dermed bidrage til din hests sundhed!

Særlige egenskaber

  • Del af Pavo InShape Program
  • Optimal støtte under vægttabet
  • Høj kvalitet protein (methionin) til at støtte fedtforbrænding
  • Ekstra højt proteinindhold til at fremme genoprettelse af musklerne og forhindre muskelnedbrydning
  • Komplet dagligt behov for vitaminer, mineraler og - sporelementer
  • Kornfrit
  • Meget lavt sukker- og stivelseindhold
  • Meget lav i energi

Anvendelse

  • Til heste og ponyer som aktivt er ved at tabe sig
  • Til heste og ponyer som følger Pavo InShape Program

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
18 oktober 2021
15 juli 2020
16 juni 2021