Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo AllSports

Allround sportspellets til alle discipliner

Pavo AllSports er en allround sportsfoder-pellet med en gennemsnitlig energiværdi for sportsheste og –ponyer, som trænes på middel til hårdt niveau.

Træner du på middel til hårdt niveau med din hest? Så har din hest brug for tilstrækkelig energi og protein til at udholde arbejdet og præstere optimalt. Pavo AllSports er en allround foderpellet med en gennemsnitlig energiværdi for sportsheste og –ponyer i alle discipliner.

Pavo AllSports: allround sportspellet til middel til hårdt niveau

Med Pavo AllSports giver du den komplette daglige støtte til sportsheste, som skal yde en middel til hård sportspræstation. Pavo AllSports er et fuldgyldigt kraftfoder og indeholder den ideelle energikilde til heste: en kombination af stivelse (korn) til den hurtige energi og ‘power’, og fiber og olier til udholdenhed. Den høje andel af fiber og olier sørger for, at din hest er mere udholden og kan arbejde længere uden at blive for ‘tændt’ af det. Kornet i Pavo AllSports har været igennem en speciel varmebehandling, hvorved din hest kan optage og bruge det normalt ufordøjelige korn.

Hørfrøene i Pavo AllSports giver din hest en flot pels og udstråling, og det tilsatte præbiotika (ølgær) støtter en sund tarmflora.

Alle ingredienser til stærke muskler

For en optimal støtte af muskelopbygning og -pleje indeholder Pavo AllSports ekstra magnesium, førsteklasses protein, essentielle aminosyrer (lysin), naturlige antioxidanter og naturlige E-vitaminer. Det særlige ved naturlig E-vitamin er, at det næsten er to gange så effektivt som den syntetisk producerede variant! Sammen med de naturlige CellProtect antioxidanter neutraliserer de affaldsstofferne i musklerne, hvorved din hest syrer mindre til og altså udholder arbejdet længere.

Hellere en sportsmusli med de samme kvaliteter? Da kan du vælge den strukturfulde sportsmusli Pavo SportsFit.

Særlige egenskaber

 • Olierig sportspellet
 • For middel til hårdt arbejde
 • Ekstra energi og sund udstråling
 • Med førsteklasses protein, magnesium og naturlig E-vitamin
 • Til smidige og kraftige muskler
 • Flot glans fra hørfrø
 • Med ølgær for en sund tarmflora
 • Med naturlige antioxidanter

Anvendelse

Meget velegnet til sportsheste og -ponyer:

 • I alle discipliner
 • Som har brug for ekstra energi
 • Som hurtigt bliver (for) tændt
 • Som udfører middel til hårdt arbejde (energy level medium)

Hvor intensivt du træner din hest er med til at afgøre hvor meget energi din hest har brug for. Pavo AllSports har et gennemsnitligt energiniveau:

Energy level medium: træner mindst 4-5 dage om ugen, gennemsnitligt 30-60 minutter om dagen. Træningsintensiteten i 1 times træning: 14 minutter skridt, 34 minutter trav og 12 minutter galop og/eller spring.


Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
2 augustus 2022
19 december 2020
Super foder
12 maart 2021

Er vild med dette foder, min hest (der er til den dovne side) får masser af energi uden at være varm, samtidig er han pæn i huld og pels. Det er nemt at måle af, alt hvad han skal have er i foderet så det er nemt at lave madpakker hver dag :) fantastisk