Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo EasyPower

Sports mysli til islandske heste

Pavo EasyPower er en afbalanceret og koncentreret mysli til islandske heste der skal præstere. Den giver al den energi, udholdenhed og støtte til musklerne som er nødvendig for en optimal præstation på den ovale bane.

Pavo EasyPower er en koncentreret mysli specielt udviklet til islandske heste der skal præstere. Den giver al den energi, udholdenhed og støtte til musklerne som er nødvendig for en optimal præstation. Det høje indhold af vitaminer og mineraler gør den daglig foderanbefaling relativt lav, perfekt for islandske heste.

Empower that Icelandic power

Pavo EasyPower giver en kombination af langsom- og hurtigt energi. Den langsom frigivet energi giver en mere gradvis tildeling af energi og støtter derfor hestens udholdenhed. Langsomt frigivet energi kan betragtes som “sikker” energi da det ikke giver for friske og varme heste. En af nøgle energi-kilderne i Pavo EasyPower er risklid. Risklid er en naturlig energi-kilde som indeholder et højt indhold af langsom frigivet energi. Ydermere er det høje fibre- og olie-indhold også gode kilder til (langsom frigivet) energi.

Hurtig frigivet energi støtter power og er nødvendig til korte intensive præstationer som pas og tölt. Kulhydrater er den primære kilde til det. Pavo EasyPower indeholder normale mængder sukker og stivelse fra fordøjelige varmbehandlede korn. Det resulterer i nok hurtig frigivet energi uden overfodring.

Tilpasset protein & svovl indhold

Protein er essentielt for musklerne. Det er nødvendigt for at bygge muskelmasse, men også til at støtte en sund funktion af musklerne. Stærke og sunde muskler er absolut nødvendigt for at opnå en optimal præstation. Pavo EasyPower har et højt indhold af kvalitetsproteiner og giver derfor en god støtte til musklerne.

Det høje protein-indhold gavner også i forhold til svovl. Studier har vist at ved at give nok kvalitetsproteiner vil det daglige behov for svovl dækkes.

Ekstra høj koncentration af vitaminer og mineraler

Islandske heste behøver normalt ikke så meget kraftfoder. At opnå de anbefalede mængder af vitaminer og mineraler, uden for meget ekstra næring, kan derfor være udfordrende. Pavo EasyPower er derfor ekstra koncentreret med vitaminer og sporelementer. Derfor kan du med en lavere fodermængde, stadig dække det daglige behov. Ved at give mindre foder undgår du at fodre for meget energi (og kalorier).

Vil du vide mere om fodring af islandske heste- klik her

Særlige egenskaber

  • Høj koncentreret indhold af vitaminer og mineraler
  • Indeholder den værdifulde energi-kilde risklid
  • Giver hesten udholdenhed og power
  • Støtter en sund fordøjelse med præbiotika
  • Med hørfrø (olie) for en blank pels

Anvendelse

Pavo EasyPower er specielt udviklet til islandske heste der præsterer i moderat eller hårdt arbejde


Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelser