Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

13 februari 2024 Læsetid 1 minutter

Nyt år, nyt navn: Opdag Pavo Ahiflower®Oil

Fordi kraften i Pavo OmegaFit rækker meget længere end blot at supplere omega-fedtsyrer i rationen, vil dette produkt nu fortsætte under navnet Pavo Ahiflower®Oil. Som et resultat er olien nu opkaldt efter det, der altid har været hovedingrediensen i denne unikke olie; nemlig Ahiflower®Oilen. Produktet understøtter naturlig restitution. Det får din hest til at føle sig bedre, bevæge sig bedre og se bedre ud.

Pavo Ahiflower®Oil er en unik vegetabilsk olie, der understøtter kontinuerlige reparationsprocesser i kroppen. Tænk på restitutionsprocesser inden for sener og led, muskler, modstand, hud og pels. Styrken af denne olie er blevet bevist både videnskabeligt og i praksis. Videnskabelig forskning har vist, at Pavo Ahiflower® Oil understøtter optimale inflammationsniveauer og dermed fremmer den generelle sundhed og ydeevne.

Men hvordan der hjælper egentligt din hest? Pleun Broeren, ernæringsekspert hos Pavo forklarer: "Hvis der er et 'problem' i kroppen, genkender immunsystemet det og griber ind. Som et immunresponsen sender "små soldat celler" til problemområdet for at reparere Det beskadigede væv er faktisk en genopretningsproces. Hvis dette ikke denne respons er tilstrækkelig, så kan det udvikle sig og derved risikerer man at skaden forværres i stedet for at fremme restitutionen give den bedst mulige immunrespons, så din hest kommer sig bedre og simpelthen har det bedre Ideel, hvis din hest skal komme sig efter sygdom, eller hvis du føler, at den bare ikke er helt i form Men den kan også understøtte din hest under pelsskiftesæsonen, som også kan lægge ekstra pres på immunsystemet."

Til alle heste

Pleun Broeren: "Enhver hest har gavn af Pavo Ahiflower®Oil. Det er en rigtig allrounder. Fx hjælper den også sportsheste til at komme sig bedre efter træning, holder ældre heste smidige og har god effekt på hud- og pelsproblemer. Når du bruger denne olie, vil din hest se strålende ud."

Udover alle disse sundhedsmæssige fordele for din hest, er Pavo Ahiflower®Oil også godt for planeten, fordi den er dyrket på en bæredygtig måde. En dedikeret gruppe britiske landmænd bruger regenerativ landbrugspraksis og følger sporbarhedsprotokoller for at gøre det. I vækstsæsonen for Ahiflower®-afgrøderne foregår der megen overvågning med særlig opmærksomhed på jordsundhed, bestøveraktivitet og biodiversitet.

For at finde ud af mere om Pavo Ahiflower®Oil, klik her.