Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo FibreBeet

DEN BEDST MULIGE STØTTE TIL REKREATION OG HULD

Pavo FibreBeet er specielt udviklet til heste og ponyer i dårlig huld. Den indeholder en nøje sammensat kombination af SpeediBeet (roeflager), lucerne og nem fordøjelige fibre fra soya skaller, med et strejf af bukkehorn for bedre smag.

Om Pavo FibreBeet

Nogle heste er svære at holde i god huld: de taber vægt og muskler. At fodre mere og mere kraftfoder er ikke altid løsningen.

Din hest i perfekt huld med Pavo FibreBeet

Pavo FibreBeet er specielt udviklet til heste og ponyer i dårlig huld. Den indeholder en nøje sammensat kombination af SpeediBeet (roeflager), lucerne og nem fordøjelige fibre fra soya skaller, med et strejf af bukkehorn for bedre smag. Takket være den høje fordøjelighed og kvalitets-proteiner fra lucerne er Pavo FibreBeet et perfekt grovfoder tilskud til tynde og muskelfattige heste, som skal tage på. Pavo FibreBeet er korn-fri og har et meget lavt sukker- og stivelsesindhold. Så den er meget velegnet til heste der er sensitive overfor sukker.

TIP: VÆR SIKKER PÅ DIN HEST FÅR NOK VITAMINER OG MINERALER!

Pavo FibreBeet er kategoriseret som et grovfoder og er ikke tilsat vitaminer og mineraler. Giver du, sammen med dit andet grovfoder, kun Pavo FibreBeet? Så anbefales det at supplere med et tilskud af vitaminer og mineraler, som Pavo Vital eller Pavo SummerFit brikketter.

Tilgængelig i 15 kg sække.

Særlige egenskaber

  • Kombination af super-fibre fra Pavo SpeediBeet og lucerne
  • Støtter opbygning af huld og muskler
  • Med et meget lavt sukker- og stivelsesindhold

Anvendelse

  • Ideel til alle heste med ringe huld, eller sportsheste der er tynde og mangler muskulatur
  • Kan også bruges som en midlertidig eller permanent grovfoder-erstatning, i tilfælde af ringe kvalitet eller mængde stråfoder
  • Perfekt til at bruge ved anstrengende præstation, for at forhindre dehydrering
  • Meget velegnet at fodre til senior heste sammen med Pavo 18Plus
Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
16 mei 2024
30 oktober 2023
1 november 2023
10 oktober 2023