Sikker betaling med Dankort

Hestefoder, Tilskudsprodukter & BigBoxen

Hele sortimentet på lager

Pavo GutHealth

FOR EN STABIL TARM FUNKTION

Fra naturens side har heste en meget sensitive stortarm. Det betyder at små ændringer i dens foder, f.eks. når den lukkes på græs, kan give problemer.

Om Pavo GutHealth

Fra naturens side har heste en meget sensitive stortarm. Det betyder at små ændringer i dens foder, f.eks. når den lukkes på græs, kan give problemer. Stress, flytning af stald/box eller operation kan også give fordøjelsesmæssige problemer. Fordøjelsesproblemer er forbundet til en ubalance af tarmbakterier, som resulterer i at hesten ikke kan fordøje sit foder optimalt.

Pavo GutHealth støtter en stabil tarm funktion

Pavo GutHealth er især udviklet for at støtte din hest’s fordøjelse ved at bringe balance tilbage i populationen af bakterier. De 100% naturlige ingredienser sikre at alle sunde bakterier i tynd og stortarm støttes maksimalt og de dårlige bakterier ikke længere gør skade.

**Pavo GutHealth ingredienser forklares **

Pavo GutHealth indeholder, bla. æble masse og roefibre, som binder væske og og beskytter hinden i mavesækken. Æble masse og roefibre indeholder begge pektin som beskytter hinden i mavesækken med en beskyttende gel. Byggræs er fuld af essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter som sikre en positive effekt af immunitet af tarmene. Brændenælde er kendt for dens blod-rensende effekt. Nye undersøgelser har vist at brændenælde også forebygger infektioner.

Oregano-olien i Pavo GutHealth er tilføjet pga. dens antibakterielle effekter. Og for dens smagfulde egenskaber: takket være oregano dufter produktet som det italienske køkken! Og for at støtte den totale tarmsundhed endnu mere er et pre-mix med Diamond V og inuline tilført. Begge substanser er præbiotiske, som hjælper med at vedligeholde balancen mellem de positive og negative bakterier i tarmene. Inuline er virkelig speciel da det kun kan nedbrydes af grupper af tarm-bakterier – og ikke af hesten. Som resultat heraf er alle næringsstofferne tilgængelige for bakterierne og intet er spildt.

Slutteligt indeholder Pavo GutHealth de unikke CellProtect antioxidanter som fanger og neutralisere alle de frie radikaler i hestens krop. Frie radikaler er aggressive molekyler som skader celler og væv.

Kombinationen af alle ingredienser vil hjælpe din hest med at få en stabil population af bakterier i tarmene og med det en sund fordøjelse.

Kombinations tip:

har din hest tendenser til urolige tarme? Pavo SpeediBeet, Pavo FibreBeet og Pavo FibreNuggets er fibre erstatninger for grovfoder som giver næring tarmbakterierne. Disse grovfoder produkter er sunde tilskud til enhver ration.

Særlige egenskaber

  • Støtter stabil tarmfunktion
  • Fremmer en sund fordøjelse
  • 100% naturlige ingredienser
  • Med stærke CellProtect antioxidanter

Anvendelse

  • Til heste med tarm problemer
  • Til heste med sensitive fordøjelse
  • I tilfælde af foderskift
  • I tilfælde af stress eller operation

Anmeldelser

Hvad er erfaringerne?
6 december 2022
Super
17 maart 2022

Jeg har prøvet flere forskellige mave produkter uden helt tilfredstillende resultat, men denne virker! Har både brugt produktet da “skaden var sket”/hestene havde dårlig mave, samt brugt produktet forebyggende ved åbning af en lidt for våd wrap - produktet får 5 stjerner herfra uanset i hvilken situation du skal bruge det, og hestene elsker det 👍🏼👍🏼

8 juni 2022
19 januari 2022